инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, керамичен инфачервен нагревател, инфраред нагревател, керамичен нагревател

ИНФРАЧЕРВЕН НАГРЕВАТЕЛ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Този тип нагреватели се характеризират с излъчването на инфрачервени лъчи. Керамичен инфрачервен нагревател се използва за множество различни сфери на дейност. Керамичен инфрачервен нагревател се използва при разтопяването, извличането и обработката на смола, сушене на боя, печене на кафе на зърна, а дори и като най- чиста форма на отоплителна система.

РАЗНОВИДНОСТИ

Фирмата ни предлага производство на нагреватели при различно напрежение и дизайн, в зависимост от специфичните нужди на клиентите ни. Предлагаме керамичен инфрачервен нагревател с или без J/K вид термодвойки. Произвеждаме керамичен инфрачервен нагревател с различен терминал, различен цвят, висока лъчиста ефективност. Произведените от нас инфрачервени нагреватели се характеризират с краткосрочно достигане на желаните температурни равнища.

Керамичен инфраред нагревател, може да бъде персонализиран по модел на клиента. Фирмата ни произвежда и стандартизирани модели от всички инфрачервени нагреватели. Пример за стандартизирани размери са:

  • 240мм х 60мм;
  • 120мм х 60мм;
  • 120мм х 120мм;
  • 60мм х 60мм;
  • 80мм х 80мм;
  • други модели.

ВИДОВЕ КЕРАМИКА

Всеки от произведените модели инфрачервени нагреватели може да бъде допълнително персонализиран, посредством използването на специфичен тип керамика. Разликата при керамиките се обуславя основно от температурните равнища, до които работят тези нагреватели. Основно различните видове керамика, които се използват за производството на инфрачервени нагреватели, се диференцират по цвят. Добре разпознаваеми се три вида керамика, която се използва за изработката на керамичен инфрачервен нагревател:

бяла керамика – най- ниско температурно устойчива керамика, до около 400 градуса по Целзий;

черна керамика – до средни нива от 750 градуса по Целзий, максимална температура;

розова керамика – най- високо температурно устойчива керамика (над 1000 градуса по Целзий).

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени инфрачервени нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви керамичен инфраред нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.