инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, керамичен инфачервен нагревател, инфраред нагревател, керамичен нагревател

Инфрацрвен грејач

Овој тип на грејачи се карактеризираат со емитувањето на инфрацрвени зраци. Керамичките инфрацрвени грејачи се користат повеќе различни сфери на активност. Керамичките инфрацрвени грејачи се користат при топење, рударство и обработка на смола, сушење на боја, печење кафе грав, па дури и како најголем чиста форма на систем за греење.

Нашата компанија нуди прозиводство на ангреватели при различен напон и дизајн, во зависност од специфичните потреби на нашите клиенти. Нудиме Керамички инфрацрвени грејачи со или без J / K вид термодвойки. Произведуваме керамички инрачервени греалки со различен терминал, различна боја, висока лъчиста ефикасност. Произведените од нас инфрацрвени керамички греачи се карактеризираат со краткорочни постигнување на посакуваните температурни нивоа.

Фирма Сираков Со ДООЕЛ изработува висококвалитетни инфрацрвени керамички греачи за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот ви инфрацрвен керамичкиот грејач можете да добиете поврзани се со нас наведени во страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.