кварцова тръба, кварцови тръби, кварц, стъклена тръба

КВАРЦОВИ ТРЪБИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Предлагаме на своите клиенти богата гама от стандартни и нестандартни размери на кварцови тръби. Това са тръби в широка гама на диаметъра на тръбата. Кварцови търби са профилирани за работа при висока температура. Всяка кварцова тръба с това, че топло отделянето й се получава максимално бързо, тоест желаната от потребителя температура и енергия започват да се отделят максимално бързо след включването на дадения вид нагревател. Кварцовите нагреватели загряват по- бързо от почти всички останали видове нагреватели, благодарение на качествата на тръбата.

РАЗНОВИДНОСТИ НА ТРЪБИ ОТ КВАРЦ

Предлагаме множество диаметри на кварцова тръба, характерни с различни дебелини на стените. Характерните дължини, в които се предлага кварцова тръба са 2,5 метра и 3 метра за тръба. За улеснение на клиентите ни фирмата предлага рязане на кварцовите тръби в необходимите на клиентите ни размети.

Предлагаме нестандартни кварцови тръби (кварц) с диаметри:

  • ф8;
  • ф10;
  • ф18;
  • ф22;
  • ф23;
  • други по специфично запитване.

ОСОБЕНОСТИ на КВАРЦОВА ТРЪБА

Кварцовите тръби се различават съществено от стъклените такива, въпреки, че клиентите често бъркат двата модела и не правят разлика между тях. Кварцът, за разлика от стъклото, е много по здрав, теглото му е много по- високо, а работната му температура е в пъти по- голяма от тази на стъклените тръби.

Кварц се закалява температурно на около 1400 градуса по Целзий, което го прави много практичен, при употребата му като електрически нагревател. Всяка кварцова тръба е дебело стенна и е много по- лесно, да бъде счупена от собствената си тежест, ако е прекалено дълга, отколкото това може да се случи при удар или сътресение.

За специфични запитвания,  за кварцова тръба, моля не губете напразно време, а се свържете с експертите ни, на посочените в страницата телефони, за да могат те, максимално бързо и експертно да отговорят на въпросите Ви, засягащи тръби от кварц, от които се нуждаете.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.