термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

ТЕРМОДВОЙКА

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ТЕРМОДВОЙКА

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), предлага на своите клиенти термодвойки, произведените, само по висококачествена технология. Детайлизираното производство и внимание към всяка термодвойка, която произвеждаме е гаранция за добро качество. За момента компанията предлага 10 основни модела термодвойки, всеки от които може да бъде напълно персонализиран по модел, предварително зададен от клиента. Всяка термодвойка може да бъде напълно персонализирана съгласно потребността на конкретния клиент.

РАЗНОВИДНОСТИ НА ТЕРМОДВОЙКИ

Предлагаме разновидности на отделните модели на всеки вид термодвойка, които се различават по градусов номер. Предлаганите видове термодвойки, спрямо градусувият им номер са:

  • градусов номер, тип „K“;
  • градусов номер, тип „J“;
  • градусов номер, тип „E“;
  • градусов номер, тип „T“;
  • градусов номер, тип „N“;
  • градусов номер, тип „платиниево устойчив термометър тип Pt50“;
  • градусов номер, тип „платиниево устойчив термометър тип Pt80“;
  • градусов номер, тип „платиниево устойчив термометър тип Pt100“;
  • градусов номер, тип „платиниево устойчив термометър тип Jpt100“;

ОСОБЕНОСТИ НА ТЕРМОДВОЙКА

Предлаганите, за момента, термодвойки се предлагат от разнообразни материали, в зависимост от конкретните индивидуални нужди на всеки един от клиентите ни. Така предлагаме термодвойки, изработени от материали, тип SS304, SUS304, мед, мед с никелово покритие, червена медна тръба и други. Захранващите проводници на всяка термодвойка са с различна изолация, в зависимост от типа и местоработата на съответната термодвойка. Предлагаме дебелини на термодвойки, най- популярни, сред които са 2х7х0,2мм, 0,45мм, 0,50мм, 0,60мм, както и други, по специално задание на клиентите ни.

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ НА ТЕРМОДВОЙКИ

Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) предлага различни присъединителни елементи и всички вариации за закрепване към съответното съоръжение на всяка една, произведена от нас, термодвойка, в зависимост от съответното изискване на всеки отделен клиент и конкретните негови нужди. Всички термодвойки, произведени от нас, се предлагат на клиента, в комплект, с всички, необходими за прикрепването им крепежни елементи и аксесоари.

ЗА ЗАПИТВАНЕ ЗА ТЕРМОДВОЙКА

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени термодвойки за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимата Ви термодвойка, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.