Никротала

Грејачот од Никротал се многу специфични греалки кои се наоѓаат примена, главно во големи индустриски печки, каде се развива ного висока температура, која е невозможна за обичниот Кант, за многу видови на челични цевки, како и изолација и Дру елементи кои нормално се користат при изработката на греалки и грејни соединенија и елементи.

Стандардна никроталовите греалки се користат за индустриски печки за топење на специфични легури, претежно метал, челични елементи, како и други елементи, преработени и обликуван при температурни нивоа над 1100 степени Целзии. Токму од таа гледна точка, Никротала како природа, особено Никротал 70, а најмногу веќе Никротал 80 (Nikrotal 80), е најстариот упатно опција за загревање на овие пеат, бидејќи дой издржува до температурни нивоа од над 1400 степени Целзии, каде што секој друг Кант или резистивни одмаглувачот, не би издржал и би се стопил.

Никротала, поради високата температура при која се користи, најчесто се применува за изработка на грејачот, заедно со керамички елемент, често пати направен по калап, задоволување на специфичните потреби на секој поединечен клиент и местото печка на всеи поединечен клиент.

Поради естсттвото на работа, грејачот од Никротал се отворен тип греалки, со пристап елементи изработени од челично напојување SS309 или SS310, кои елементи се жароустойчиви и се предмет на пренесување на повисоки температурни нивоа. Зачувувањето на интегритетот на грејачот од Никротал како краен елемент, се гради благодарение на керамичките предмети, изработени за секој поединечен грејач.

За дополнителни прашања и појаснувања во врска со греалки од Никротал, како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид грејач од никротал, немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска. Така ќе можеме да изработиме саканиот грејач за можна најдобар начин ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168