никротал, никроатлов, никроталови, нагревател, нагреватели, спирала, спирали, никроталов нагревател, никроталови нагреватели, спирала от никротал, спирален нагревател, спирален никроталов нагревател

Нагреватели от Никротал

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагреватели от Никротал по поръчка, са много специфични нагреватели, намиращи приложение, основно в големи промишлени пещи. Там където се развива много висока температура, която е непосилна за обикновения кантал. Също и за много видове стоманени тръби, както и изолационни и други елементи. Такива елементи, които стандартно се използват при изработката на нагреватели и нагревателни съединения и елементи.

СТАНДАРТИ

Стандартно нагреватели от Никротал по поръчка, се използват за промишлени пещи за топене на специфични сплави. Те биват предимно метални, стоманени елементи, както и други елементи, преработвани и оформяни при температури над 1100 градуса по Целзий. Именно от тази гледна точка, Никротала като естество, особено Никротал 70, а най- вече Никротал 80 (Nikrotal 80), е най- удачния вариант за нагряване на тези пеещи. Това е така, тъй като дой издържа до температурни равнища от над 1400 градуса по Целзии, където всеки друг кантал или съпротивителен реотан, не би издържал и би се стопил.

ОСОБЕНОСТИ

Никротала, поради високата температура, при която се използва, най- често се прилага, за изработването на нагревателен елемент, заедно с керамичен елемент. Той, често пъти е изработван по калъп. По този начин, той задоволява специфичните нужди на всеки отделен клиент и нагревателната пещ на всеки отделен клиент. Така е изработва нагревател от Никротал по поръчка.

ДЕТАЙЛИ

Поради естеството на работата си, нагревателите от Никротал по поръчка, са открит тип нагреватели, с присъединителни елементи, изработени от стоманено захранване SS309 или SS310. Тези елементи са жароустойчиви и подлежат на прехвърляне на по- високи температурни равнища. Запазването на целостта на нагревателя от Никротал, като краен елемент, се изгражда благодарение на керамичните елементи, изработени за всеки отделен нагревател.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагреватели от Никротал по поръчка, моля, свържете се с нас. Същи и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател от никротал, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Можете, да намерите данните ни, в посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Вижте всички новини

Продукти

термо кожух, термо кожуси, изолационен кожух, изолационни кожуси, енергоспестяващи решения, енерго спестяване, термо изолационен кожух, термо изолационни кожуси

ИЗОЛАЦИОНЕН КОЖУХ

запалка за камина, запалка за горелка, заплака за пелетна камина, запалка за пелетна горелка, нагревтаел за пелетна горелка, нагревател за пелетна камина, заплака, заплаки, нагревател, нагреватели, запалка за пелетна горелка по поръчка, нагревател за пелетна горелка по поръчка

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИ

нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги