филмов нагревател, филмови нагреватели

ФИЛМОВ НАГРЕВАТЕЛ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Филмовите нагреватели са много актуален, придобил популярност последните месеци на 2012 година, вид нагреватели. Те са в основата на изработването на силиконовите нагреватели, но са самостоятелен вид. Моделът филмов нагревател бива търсен все повече и повече всеки изминал ден. Филмовия нагревател се изгражда на базата на класическите миканитови нагреватели с някои особености на конструкцията им, които ги различават едни от други. http://www.nagrevatel.eu

Филмовите нагреватели се характеризират със своята лекота, гъвкавост и без проблемност при поставяне. Подобно на силиконовите нагреватели и филмовите нагреватели, биха могли да се закрепват лесно към почти всички видове повърхности с помощта на добре познати класически средства в тази област.

Всички филмови нагреватели са полупрозрачни. През тях се вижда единствено плоският съпротивителен проводник, който е индивидуално подбран, въз основа на мощността и напрежението, при които е изработен нагревателя. Присъединяването става посредством присъединителни проводници, които най- често биват със силиконова изолация.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Всеки филмов нагревател има индивидуално приложение. Поради качествата си, най- често се монтират на огледала, за предотвратяване от конденз или замръзване. Могат да се сложат на стъкла, тъй като са светло и видимо пропускливи.

АКСЕСОАРИ

На всички филмови нагреватели може да бъде монтиран двойно залепващ стикер, който спомага захващането на нагревателя към съответна повърхност. Този стикер се подбира специално, за да бъде светло пропусклив, да не удебелява нагревателя и да не се разпадне при конденз, влага или други, неблагоприятни условия на работа.

Всеки филмов нагревател може да бъде прикрепян и посредством отвори, предварително зададени в конструкцията му, които сме подготвили.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени филмови нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви филмов нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.