Термо изолација куќиште за грејачи

Термо изолација куќиште за грејачи е иновации решение во местото индустрија, претставено на бугарски пазар, само и единствено од фирма Сираков Со ЕООД (http://www.nagrevatel.eu). Компанијата ни нуди производот од околу една година како импресиите, за него се еднозначни, имено, дека производот е исклучително импресивна и корисна за секој еден од бројните клиенти, на кои нашата компанија произведува греалки.

Суштината на термоизолационния куќиште предиспонирачки неговата употреба првенствено на, миканитови или барабан греалки, како во чиста миканитова форма, така и за Таки греалки, направени од керамички основа. Термо куќиштето се користи, ставајќи се на самиот грејач или Грејни тело. Термо изолација куќиште е изработен од специјална технологија, која не му дозволува да се оштети или залепи врз Грејни тело, што од своја страна овозможува неговиот лесен монтажа и демонтажа на загревање објект.

Идејата на термо куќиштето на грејачот е чисто и едноставно чување на одделни топлина, зачувување на температурните нивоа, постигнување од греалка, дури по запирање на неговата работа. Секој термо изолациона куќиште придонесува со околу 40% енергија спестяемост. Тоа ќе рече дека времето за работа на грејачот, реално се намалува до 40%, при употребата на овој термо изолациона куќиште, зачувувајќи температурните нивоа, до нивото на функционалниот грејач. Тоа од своја страна доведува до намалување на трошоците за електрична енергија, односно до 40%. Односно, ако вашиот грејач, за 10 минути работа, одржува одредена температура, тоа во случајов, користејќи термоизолационен куќиште, потребно е да работи 6 минути од вкупно 10 минути, одржувајќи една температура, по што, дури прекин работата на грејачот за останатите 4 минути, саканата температура, ќе биде одржан, благодарение на термоизолационния куќиште.

За дополнителни прашања и појаснувања во врска со термо изолација куќишта за греалки, како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид термоизолационен куќиште за грејач, немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска. Така ќе можеме да изработиме саканиот грејач за можна најдобар начин ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168