Цевчестите греалки со серпентина

Цевчестите греалки со серпентина се познати како цевни грејачи со пропелер или спирален ребрести греалки . Тоа се познатите стандатни цевни грејачи . Разликата помеѓу поимите стандарден трубен грејач и сагревател со серпентина ( или грејач со перка ) се изразува во специфичната слична серпентина ( перки ) површина на самиот трубен грејач . Оваа серпентина се изработува од рѓа материјал и се става на површината на стандардниот трубен грејач .

Цевчестите греалки со серпентина или цевчестите греалки со перки , уште познати и како спирален ребрести греалки , главно се користат за затоплување на въдушни простори. Типични спирална форма на цевки грејач со серпентина ( грејач со перка ) се користи за подобро обдухване на греалки , која го штити од претерано брзо изгореници специфичната конструкција , машина или професионална опрема , каде дадени серпентина трубен грејач се користи . Најчесто оваа апликација се изразува при конструкција , каде цевки грејач е предвидено да загрева одредена површина , но не е предвидено , за самиот грејач , доволно обдухване , што доведува до намалување на животот на дадениот незапирливото ребрести грејач .

Сираловидно Очертана цевни грејачи се карактеризираат уште со тоа дека поради присуството на спиралата на површината на цевки грејач , тој драстично ја зголемува својата дебелина . Спирален ребрести греалки , познати уште како греалки со серпентина можат да бидат со различна дебелина , во зависност од тоа каква изолација од површината на обрявания елемент , клиентот сака да добие. Така незапирливото форма на цевки грејач може да биде со различна дебелина , што клиентот е добро однапред да пресмета добро и што е редно да се помират со моќноста на самиот грејач . Стандардната големина на спирален оребрение ( серпентина ) , доведена на цевчестите греалки е меѓу 10мм и 35мм , но тоа не значи дека овие димензии не можат да се менуваат во зависност од барањето на клиентите.

Како производител на електрични грејачи со толку долгогодишно искуство и култура во оваа област , храбро сме подготвени да застанеме зад ставот дека нема проблем , во областа на производството на електрични грејачи , кој Ние не сме способни да го решиме за успешен бизнис на илјадниците наши клиенти во земјата и странство .

За дополнителни прашања и појаснувања во врска Патронот греалки , како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид Патронот грејач , немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска . Така ќе можеме да изработиме посакувана грејач на најдобар можен начин , ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168