Грејачи за базен

Грејачот за базени во над 90 % од случаите претставуваат цевни грејачи . Тоа се цевни грејачи предвидени да работат исклучиво во водна средина . Греалка за базен се става не непосредно во коритото на самиот базен , а најчесто во водообменника каде се сместени и филтрите на базенот. На тој начин цевки грејач за базен се изолира од водата , каде се наоѓаат луѓето и се создава поле на заштита , што е потребно , ако во случај цевка на грејачот за базен пробие и во водата навлезе електрична струја , тоа да не доведе до непосредна опасност за корисниците базенот.

Стандардна грејачот за базени се направени од нерѓосувачки материјал ( емајлирани ) челични цевки грејач , а во некои случаи , по желба на клиентот се користат и бакарни цевки грејачи за базен . Обично грејачот за базени се многу моќни како движат од 3000W , 6000W , 9000W , 12000W , 15000W , 18000W , 21000W , 24000W , а понекогаш достигнуваат и до 30000W и повеќе . Сето тоа зависи од обемот на водата , која треба да се загрее , распределбата на самиот базен , неговата форма и изглед, а исто така и од бројот грејачи за базен , кој се користи .

Грејачот за базен , во речиси сите случаи , се предвидени за зафат преку месинг тапи со навој , а струјата им се остварува преку изолирани кабли за дополнителна безбедност при евентуално истекување на вода или создавање на влага и кондензација .

Нашата компанија служи повеќе приватни лица , јавни базени , фирми производители на базени . Нашите грејачи за дрвата се исклучително висок квалитет , направени само од високо квалитетни материјали , гарантира највисок степен на безбедност.

Грејачот за базени стандатно работат вклучени во струја во терморелета и имаат монтирани thermocouples, заштита од прегревање им и нивно евентуално рафал во водната средина , што би довело до опасност за луѓето користат базенот.

Како производител на електрични грејачи со толку долгогодишно искуство и култура во оваа област , храбро сме подготвени да застанеме зад ставот дека нема проблем , во областа на производството на електрични грејачи , кој Ние не сме способни да го решиме за успешен бизнис на илјадниците наши клиенти во земјата и странство .

За дополнителни прашања и појаснувања во врска Патронот греалки , како и за давање на конкретна истрага за точно определен вид Патронот грејач , немојте да се двоумите да контактирате со нашите експерти наведени во страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за врска . Така ќе можеме да изработиме посакувана грејач на најдобар можен начин , ги задоволува вашите специфични потреби.


Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 166

Warning: Undefined array key 1 in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168

Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/womenwor/public_html/wp-content/themes/nagrevateli/single.php on line 168