нагревател за киселина, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, екстремен нагревател, екстремни нагреватели, агресивна среда, тръбен нагревател за агресивна среда, нагревател за киселина, нагреватели за киселини, нагревател, нагреватели, нагревател за галванична вана, нагреватели за галванични вани, нагревател за галванизация

Нагреватели за киселинна среда

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагреватели за киселини по поръчка, по своето естество, не са някакъв особен като тип, форма и вид нагревател. Това са, в повечето случаи, добре познатите тефлонирани тръбни нагреватели за киселини по поръчка, кварцови и силикат карбидни нагреватели SiC. Те се произвеждат със съответните им присъединителни, захващащи и захранващи елементи. Могат да наподобяват някои други видове, отново познати нагреватели.

РАЗНОВИДНОСТИ

Основната разлика на познатите видове нагреватели, спрямо нагревателите за киселини по поръчка или нагревател за киселинна среда, то това са материалите, с които се произвеждат нагревателите за киселини. В случаите, когато това са добре познатите тръбни нагреватели, то тук, отново, бихме могли да говорим за изработка на нагревател по предварително зададен от всеки клиент модел. Ние изработваме и нагревателя за киселина, по абсолютно същия начин, по вид, форма и размери, удачни за заданието на клиента. В случая с нагревателите за киселини, обаче, използваните елементи или материали за производството на този тип нагреватели е по- различно.

Стандартните тръби, например, които се използват за производството на типичните тръбни нагреватели, които са неръждаема стомана. Могат да бъдат и медна тръба, медна тръба с никелово и хром никелово покритие. Това са тръбите от типа SS и SUS (SS304, SS309, SS310, SS316, SUS304). Това са, възможно най- популярните елементи, използвани за производството на стандартните видове тръбни нагреватели, при изработката на нагреватели за киселини по поръчка. Там обикновените тръбни нагреватели, не могат да намерят приложение, тъй като, те просто биват разядени за отрицателно време. Именно поради тази причина нагревател за киселина по поръчка, се изработва в над 90% от случаите от нагревателна тръба с тефлоново покритие. То не подлежи на разяждане от 99% от познатите видове киселини. Този тип тръби, отново позволяват, пълното им пре оформяне и преработка. Това позволява, да произведем, необходимите, по форма и вид нагреватели, за клиентите ни, задоволяващи тяхното коректно задание, в най- малките детайли.

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Присъединителните и захващащите елементи, тук отново са малко по- различни и то основно от гледна точка на издръжливостта на нагревателя. Определят се, спрямо съответната киселинна среда, в която работи той.

За допълнителни въпроси и разяснения относно произвежданите от нас нагреватели за киселини по поръчка, моля, да се свържете с нас. Ако имате конкретно запитване за точно определен вид нагревател за киселина по поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Може да ни намерите, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронен Нагревател

Патронни нагреватели d=8mm L=300mm 36V 500W

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=250mm h=200mm 500W

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Вижте всички новини

Продукти

присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

кварцов нагревател, стъклен нагревател, кварцови нагреватели по поръчка, кварцов нагревател по поръчка

КВАРЦОВ НАГРЕВАТЕЛ

терморегулатори, термо регулатор, термо регулатори, термо контролер, термо контролери, терморегулатор, терморегулатори, термоконтролер, термоконтролери, измерващи уреди, термични измервателни уреди, измервателен уред, измервателни уреди

ТЕРМО РЕГУЛАТОРИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги