нагревател за пещ, нагреватели за пещи, нагревател за сушилня, нагреватели за сушилня, пещ, нагреватели за пещи, нагреватели за сушилни, пещи, сушилня, сушилни, нагревател, нагреватели

Нагреватели за пещи

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагреватели за пещи по поръчка, които произвежда фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), са изключително високо качествени нагреватели. Те се произвеждат за най- различни видове професионални и промишлени пещи. Тук се включват и муфелни пещи и нагреватели, специално изработени за муфелни пещи.

РАЗНОВИДНОСТИ

Произвеждаме нагреватели за пещи по поръчка, с най- различна форма, размери и обеми на пещта, което се отразява върху всеки отделен нагревателен елемент, намиращ приложение в дадената пещ. Стандартно, за пещи се използват тръни нагреватели, разположени по всички стени на съответната пещ. Това не отписва варианта, нагревателите да бъдат, целенасочено, монтирани на определени позиции, които да нагряват дадени части от пещта по- силно, а други места по- слабо. Всичко това е индивидуално, за всеки клиент и за всяка една индивидуална пещ и нуждите, за които тя се използва.

АЛТЕРНАТИВИ

Освен тръбните нагреватели за пещи по поръчка, за целите на пещи се използват и открити нагреватели. Това могат да бъдат нагреватели, под формата на реотан, изработен от класически кантал или от никротал. Това се прави, в случаите, когато се цели по- висока температура на дадената пещ. Стандартно това става с помощта на керамични елементи или полагайки реотаните в канали в стените, пода и/ или таваните, които в случая, трябва да бъдат изработени от керамика, което разположение зависи от позиционирането и приложението на дадената пещ. Другият вариант е керамични нагреватели за пещи.

За допълнителни въпроси и разяснения относно нагреватели за пещи по поръчка, моля, да се свържете с нас. Също и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид нагревател за пещ или сушилня, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Може, да се свържете с нас, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=12.5mm L=60mm 630W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател за асфалт, нагреватели за асфалт, нагревател за асфалто полагаща машина, нагреватели за асфалто полагащи машини, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА АСФАЛТ

кварцов нагревател, стъклен нагревател, кварцови нагреватели по поръчка, кварцов нагревател по поръчка

КВАРЦОВ НАГРЕВАТЕЛ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги