Нагреватели за СПА центрове (SPA)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за СПА (SPA)  са изключително популярни в наши дни, поради факта, че СПА и СПА процедурите са набрали изключителна популярност по целия свят. Със своите лечебни и осигуряващи релакс качества. Нагревателите за СПА (SPA) са обикновено стандартни видове нагреватели от тръбен тип, с кръгло сечение на тръбата. Нагревателите за СПА (SPA) са със стандартни форми в по- голямата си част и съвпадат дори при различните видове съоръжения, където нагревателите за СПА (SPA) се прилагат.

РАЗНОВИДНОСТИ

Нагревателите за СПА (SPA) най- често биват, нагревател за сауна, нагревател за парна баня, нагревател за турска баня, нагревател за вана, нагревател за басейн. Също, нагревател за финландска сауна, нагревател за руска сауна, нагревател за джакузи, нагревател за топло обменник. Изработваме различни нагреватели за котли използвани за осигуряването и осъществяването на определени СПА процедури и използвани за определени СПА съоръжения.

ОСОБЕНОСТИ

Нагревателите за СПА (SPA) заемат силен сегмент от сферата на производството и реализацията на електрическите тръбни нагреватели и нагревателните елементи като цяло. Фирмата ни има множество клиенти, занимаващи се както с изграждане на индивидуални СПА обекти. А също  така и цели СПА центрове, както в страната, така и в чужбина. Освен това Сираков С ЕООД поддържа повечето СПА центрове, СПА курорти и СПА хотели в цялата страна. Това е гаранция за качествените продукти, които предлагаме на вниманието на всички наши бъдещи и настоящи клиенти.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад своята позиция. Тя е, че за нас няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели. Нито такъв, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно СПА нагреватели, можете да се свържете с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Можете да ни откриете на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Кварцов нагревател по поръчка

Кварцови нагреватели d=18mm L=760mm 600W

Халогенен инфрачервен RUBY нагревател

Халогенен RUBY нагревател

Вижте всички новини

Продукти

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, керамичен инфачервен нагревател, инфраред нагревател, керамичен нагревател

ИНФРАЧЕРВЕН НАГРЕВАТЕЛ

нагреватели във фолио, нагревател във фолио, нагреватели в алуминиево фолио, нагревател в алумиево фолио, нагревател в алуминий, нагреватели в алумий

НАГРЕВАТЕЛ ВЪВ ФОЛИО

нагреватели за домакински електроуреди, нагревател за пералня, нагревател за бойлер, нагревател за скара

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА БИТОВИ ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги