Нагреватели за СПА центрове (SPA)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за СПА (SPA)  са изключително популярни в наши дни, поради факта, че СПА и СПА процедурите са набрали изключителна популярност по целия свят. Със своите лечебни и осигуряващи релакс качества. Нагревателите за СПА (SPA) са обикновено стандартни видове нагреватели от тръбен тип, с кръгло сечение на тръбата. Нагревателите за СПА (SPA) са със стандартни форми в по- голямата си част и съвпадат дори при различните видове съоръжения, където нагревателите за СПА (SPA) се прилагат.

РАЗНОВИДНОСТИ

Нагревателите за СПА (SPA) най- често биват, нагревател за сауна, нагревател за парна баня, нагревател за турска баня, нагревател за вана, нагревател за басейн. Също, нагревател за финландска сауна, нагревател за руска сауна, нагревател за джакузи, нагревател за топло обменник. Изработваме различни нагреватели за котли използвани за осигуряването и осъществяването на определени СПА процедури и използвани за определени СПА съоръжения.

ОСОБЕНОСТИ

Нагревателите за СПА (SPA) заемат силен сегмент от сферата на производството и реализацията на електрическите тръбни нагреватели и нагревателните елементи като цяло. Фирмата ни има множество клиенти, занимаващи се както с изграждане на индивидуални СПА обекти. А също  така и цели СПА центрове, както в страната, така и в чужбина. Освен това Сираков С ЕООД поддържа повечето СПА центрове, СПА курорти и СПА хотели в цялата страна. Това е гаранция за качествените продукти, които предлагаме на вниманието на всички наши бъдещи и настоящи клиенти.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад своята позиция. Тя е, че за нас няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели. Нито такъв, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно СПА нагреватели, можете да се свържете с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Можете да ни откриете на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=12.5mm L=60mm 630W

Вижте всички новини

Продукти

силиконов нагревател, силиконови нагреватели, силиконов бандажен нагревател, силиконов нагревател за бидон, нагревател за бидон, нагревател, нагреватели, силикон, силиконов, силиконови, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, silikonov nagrevatel, silikonovi nagrevateli

СИЛИКОНОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

ХАЛОГЕНЕН НАГРЕВАТЕЛ

термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

ТЕРМОДВОЙКА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги