Нагреватели за сауна

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за сауна стават все по- популярни в последно време. Нагревателите за сауна се използват за почти всички видове сауни, познати в днешно време. Фирмата ни произвежда нагреватели за сауни, както по индивидуални задания на клиентите, така и нагревател за сауна по типови модели. Познати са около петнадесет модела нагреватели за сауна, намиращи широко приложение в практиката ни. Нагревателите за сауна се използват, както за малки, битови сауни, така и за по- големи сауни. Те са, най- често разположени в СПА центрове и центрове за отдих, хотели и други подобни.

ОСОБЕНОСТИ

Нагревателите за сауна са, в деветдесет процента от случаите, тръбни нагреватели, изработвани от неръждаема или стоманена тръба, поради спецификата на тяхната работа. Това е така тъй като повечето нагреватели за сауна не се охлаждат достатъчно добре. А същевременно работят при висока температура и високи температурни равнища. Поради тази причина нагревателите за сауна, изработени от тези видове тръба издържат повече време от останалите нагреватели за сауна. Много често, в последно време, нагревателите за сауна се изработват от стоманена тръба. Тя е тип SS316, която тръба се характеризира като жарена тръба.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронен Нагревател

Патронни нагреватели d=8mm L=300mm 36V 500W

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=250mm h=200mm 500W

Вижте всички новини

Продукти

барабанен нагревател, бандажни нагреватели, барабанен нагревател по поръчка, барабанни нагреватели по поръчка

БАРАБАНЕН НАГРЕВАТЕЛ

кварцова тръба, кварцови тръби, кварц, стъклена тръба

КВАРЦОВИ ТРЪБИ

присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги