Потопяеми нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма Пласи Ко ЕООД (Сираков С ЕООД) от години произвежда, така наречените, потопяеми нагреватели. Това са общо казано нагреватели, които работят, задължително във течна среда. Потопяемите нагреватели могат да бъдат нагреватели за басейни, нагреватели за водосъдържатели, нагреватели за джакузи, нагреватели за радиатори, нагреватели за водни котлета, както и много други видове електрически нагреватели.

РАЗНОВИДНОСТИ

Потопяемите нагреватели, най- често биват, тръбни нагреватели, тип „фиба“, захванати за тапа с резба, специфични накрайници, най- често с резба, както и фланци и фланцовидни елементи. Потопяемите нагреватели се изработват в повечето случаи от неръждаема тръба, стоманена тръба или медна тръба. Потопяемите нагреватели, също така биха могли да бъдат изработени под формата на касетен нагревател или патронен нагревател.

ОСОБЕНОСТИ

Принципно потопяемите нагреватели са с различна мощност, в зависимот от тяхното приложение, което практиката в промишлеността показва. Тези потопяеми нагреватели могат да се използват, както само за размразяване, така и за загряване до високи температурни равнища на течността, която загряват.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад своята позицията. Тя е, че за нас, няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели. Такъв, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, моля, свържете се с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Може да ни намерите, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

 

Новини

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Вижте всички новини

Продукти

промишлени тръбни нагреватели, промишлен тръбен нагревател, електрически тръбни нагреватели, електрически тръбен нагревател, тръбни нагреватели, тръбен нагревател

ТРЪБНИ НАГРЕВАТЕЛИ

кварцов нагревател, стъклен нагревател, кварцови нагреватели по поръчка, кварцов нагревател по поръчка

КВАРЦОВ НАГРЕВАТЕЛ

гъвкав нагревател, нагревателен кабел

ГЪВКАВИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги