Потопяеми нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма Пласи Ко ЕООД (Сираков С ЕООД) от години произвежда, така наречените, потопяеми нагреватели. Това са общо казано нагреватели, които работят, задължително във течна среда. Потопяемите нагреватели могат да бъдат нагреватели за басейни, нагреватели за водосъдържатели, нагреватели за джакузи, нагреватели за радиатори, нагреватели за водни котлета, както и много други видове електрически нагреватели.

РАЗНОВИДНОСТИ

Потопяемите нагреватели, най- често биват, тръбни нагреватели, тип „фиба“, захванати за тапа с резба, специфични накрайници, най- често с резба, както и фланци и фланцовидни елементи. Потопяемите нагреватели се изработват в повечето случаи от неръждаема тръба, стоманена тръба или медна тръба. Потопяемите нагреватели, също така биха могли да бъдат изработени под формата на касетен нагревател или патронен нагревател.

ОСОБЕНОСТИ

Принципно потопяемите нагреватели са с различна мощност, в зависимот от тяхното приложение, което практиката в промишлеността показва. Тези потопяеми нагреватели могат да се използват, както само за размразяване, така и за загряване до високи температурни равнища на течността, която загряват.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад своята позицията. Тя е, че за нас, няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели. Такъв, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, моля, свържете се с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Може да ни намерите, на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

 

Новини

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Патронен Нагревател

Патронни нагреватели d=8mm L=300mm 36V 500W

Вижте всички новини

Продукти

карбонов нагревател, карбонови нагреватели, въглероден нагревател, въглеродни нагреватели, нагревател, нагреватели, инфрачервен нагревател, карбонов инфрачервен нагревател, карбонови инфрачервени нагреватели, карбонови инфраред нагреватели

КАРБОНОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

нагревателна лента, нагревателни ленти, лентов нагревател, лентови нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, lentov nagrevatel

НАГРЕВАТЕЛНА ЛЕНТА

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги