нагревател с перки, тръбен нагревател с перки, спирално оребрени нагреватели, нагревател с перки, нагреватели със серпентина, спирално оребрен нагревател, спирално оребрени нагреватели

ОРЕБРЕНИ НАГРЕВАТЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Оребрените нагреватели (Нагреватели със серпентина) са специфични нагреватели, които са изработени от стандартни тръбни или миканитови нагреватели. Отново, както при всички останали тръбни и миканитови нагреватели, оребрените нагреватели (нагреватели със серпентина) могат да притежават всякаква разнообразна форма и вид. Разликата се изразява в това, че върху дадения тръбен нагревател със серпентина или миканитов нагревател се изработва специфичен елемент. Може да бъде изработен и от поредица от елементи, които в нашата практика се наричат перки или спирални оребрения. Тези спирални оребрения (перки) най- често придобиват външния вид на нагревателите. Например при тръбни оребрени нагреватели перките най- често да кръгли, а при миканитовите най- често перките са правоъгълни.

ОСОБЕНОСТИ

Оребренията (Перките) се използват като допълнителен, външен изолатор, върху дадените спирално оребрени нагреватели или тръбни оребрени нагреватели. Посредством тях спирално оребрени нагреватели (нагревател с перки) нямат пряк допир със съседната среда, с която са в съседство. Това най- общо е допълнителен защитен механизъм, предпазващ както машината, така и нагреватели. Най- често приложението на спирално оребрените нагреватели (нагревателите с перки) са във въздушна среда.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Нагревателите със серпентина, сами по себе си, са обикновени тръбни нагреватели. Най- често се изработват от стоманена тръба. Стандартно, външният размер на серпентината варира между 27мм и 35мм диаметър. Нагревател с перки може да бъде всеки тръбен нагревател с диаметър на тръбата – 6мм, 8мм, 10мм, 14мм, 16мм, 20мм и други. Нагреватели със серпентина може да се срещнат, най- често, във въздуховоди. Там, те се изработват, като се внедряват в касетка, в Евро профил, като необходимата мощност се персонализира, в зависимост от цялостните нужди на клиента. Нагревател с перки или нагреватели със серпентина, могат да се срещнат и на много други места и в много други приложения.

Особено е, че нагреватели със серпентина, биват мощни, по- мощни от обикновеното тръбни нагреватели. Важното за всеки нагревател с перки е, че се нуждае от качествено обдухване, за да не изгори.

 

Фирма Сираков С ЕООД предлага висококачествени нагреватели с перки (нагревател с перки) за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател с перка можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.