ПРОМИШЛЕНО ОТОПЛЕНИЕ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Отоплението е изключително съществен момент във всеки производствен цикъл. То протича през много и различни фази, в зависимост от дадената сфера на производство. Тук става дума за производство от всякакъв тип и естество с краен продукт, всякакви, най- разнообразни стоки и услуги. Такива, предназначени за крайния потребител или стоки и услуги, предназначени за други производствени и пред производствени процеси и дейности. При този тип отопление главна роля игре производство на нагреватели на фирма Сираков С ЕООД – http://www.nagrevatel.eu

ОСОБЕНОСТИ

Всички нагреватели, имайки в предвид видовата гама на произведените от фирмата ни нагреватели, могат да намерят приложение в тези производства и в частност в отоплението. За всеки запознат, занимаващ се с производство, е ясно, че добрия нагревател спестява пари. Същевременно, спестява разходи, подобрява производствения цикъл, увеличава печалбите. Именно добре произведен нагревател за вашето производство можете да намерите при нас – http://www.nagrevatel.eu

РАЗНОВИДНОСТИ

Производствата използват нагреватели в много разнообразни насоки. Най- често нагревател се използва в процесите на производство, при подгряване на елементи, течности, киселини. Също, за поддържане на температурни амплитуди и постоянни температури. Това се постига, използвайки нагреватели от най- различни видове. Това са тръбен нагревател с разнообразна форма и вид, типичен или индивидуално изработен за нуждите на самия клиент. Миканитов нагревател е другия тип нагревател, използван масово в производственото отопление (http://www.nagrevatel.eu).

Гъвкавите нагреватели се използват най- често за предпазване от замръзвания на стълбища, стени, подове, улуци, тавани и други подобни. Кварцовите и керамични нагреватели също се използват нерядко. Особено популярен е кварцов нагревател за подгряване, тъй като те гарантират бързо достигане на температура и лесното и поддържане. Реотаните в „гол“ необработен вид понякога се използват от клиентите. Но най- разпространения тип си остава тръбен нагревател.

ДЕТАЙЛИ

Говорейки за отопление в производството можем да започнем от отопление на самите помещения. Тези, които в голямата си част са големи като кубатура производствени сгради, халета, складове и други. Там се прилагат системи от тръбни нагреватели, монтирани в големи цилиндрични елементи, свързани с вентилационните системи на самите сгради. Броят на тези цилиндри се изчислява съобразно мощността на нагревателите, находящи се в тях. Определят се, в зависимост и от кубатурата на самото помещение, което трябва да бъде отоплено. От тях (цилиндрите с нагреватели), посредством специално изработени вентилатори се постига обдухване на въздуха. Така студения въздух лесно и бързо се нагрява до необходимите температури и се вкарва в помещенията.

Нагревателите в тези цилиндри, а и самите цилиндри се монтират най- често на покривите на сградите или на стените им, непосредствено до главен вентилационен елемент. По този начин се цели и безопасността при отоплението в производствени условия, тъй като при обдухване се намалява възможността нагревателя да даде „на късо“ и да предизвика неблагоприятни последици, например ако производството е свързано с някакви взривоопасни елементи. Посредством този тип нагревател и обдухващите елементи може да се предпази сградата от замръзване, ако се използват по подходящ начин въздуховодите с горещ възхух.

Същия ефект може да се постигне и чрез водна риза, но този тип отопление е значително по скъпо, но не поради фактора нагревател (http://www.nagrevatel.eu), а поради високите цени на инсталационната система (тръби, глидери, радиатори, котлета и така нататък). Гъвкав нагревател, често пъти се използва за да се размразяват или да не се допуска замръзване най- вече на улуци (метални, ПВЦ, алуминиеви и всякакви други видове), а също така и при стълбища, стени, тавани, навеси, площадки, пътни релси и други типове настилки.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Поглеждайки по- навътре в отоплението в производството нагревателя е изключително важен за производствения процес. Нагревателите се използват във всеки вид производство. Това се случва при котлета, казани, пещи, подгряване на дадени елементи на производството. Може да бъдат силно използвани, а понякога нагревател може да се използва и изключително рядко, но във всички случай някъде по инсталационните системи вероятно има наличие на произведен и инсталиран нагревател (http://www.nagrevatel.eu).

Запалки за различни елементи на определени машини за отопление, пещи (за стъкло, за керамика, за течности, за газове), най- различни поточни линии за преработка. Чрез производство на нагреватели фирма Сираков С ЕООД подсигурява на клиентите си бързо и лесно обслужване на всеки от този тип дейности, което е оценено от всеки отделен потребител на нагреватл и на услугата производство на нагреватели на Сираков С ЕООД.

Повече информация, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – http://www.nagrevatel.eu,или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронен Нагревател

Патронни нагреватели d=8mm L=300mm 36V 500W

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=250mm h=200mm 500W

Кварцов нагревател по поръчка

Кварцови нагреватели d=18mm L=760mm 600W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател с перки, тръбен нагревател с перки, спирално оребрени нагреватели, нагревател с перки, нагреватели със серпентина, спирално оребрен нагревател, спирално оребрени нагреватели

ОРЕБРЕНИ НАГРЕВАТЕЛИ

бандажен нагревател, бандажни нагреватели, керамично бандажен нагревател, керамично бандажни нагреватели, миканитов бандажен нагревател, миканитови бандажни нагреватели, нагревател, нагреватели

БАНДАЖНИ НАГРЕВАТЕЛИ

нагревателна лента, нагревателни ленти, лентов нагревател, лентови нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, lentov nagrevatel

НАГРЕВАТЕЛНА ЛЕНТА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги