керамичен нагревател, патронен нагревател, керамично патронен нагревател, керамични нагреватели, патронни нагреватели, керамично патронни нагреватели, нагревател, нагреватели

КЕРАМИЧЕН ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Керамични патронни нагреватели, по вид и форма, представляват класически патронни нагреватели. Разликата, обаче, между класическия патронен нагревател и керамичен патронен нагревател е, че видът керамични патронни нагреватели са изработени, посредством керамично покритие. То се полага директно върху самата им повърхност. Това покритие позволява на керамичния патронен нагревател да издържи и да продължи своята ефективна работа, дори и при висока температура. Тук става въпрос за температурни равнища, при които стандартните патронни нагреватели и други подобни нагреватели, не биха издържали и биха дефектирали. Така класическите патронни нагреватели, в повечето случаи, изработени от тръба SS304, а дори и от тръби типове SS309 и SS316, биха издържали до по- ниски температурни равнища. Те издържат до температурни нива от не повече от 700 градуса по Целзий.

ПРЕДИМСТВА

Така керамични патронни нагреватели биха били по- удачен вариант за машините и съоръженията, където се използва по- висока температура. Например, където нагревателите са подложени на нетипични условия на работа, чудесно би се представил керамичен патронен нагревател. В това число директно попадане в пламък, при дадени видове машини и съоръжения.

НЕДОСТАТЪЦИ

Недостатъците, които могат да се изтъкнат за един керамичен патронен нагревател, са, че когато говорим за керамични патронни нагреватели, те са изключително крехки. Това е така поради същината си и това, че се използва керамика. Тя изгражда структурата на този тип нагреватели, което ги прави лесно чупливи, при външни въздействия или при сътресения, в процеса на експлоатация.

ПРЕПОРЪКИ

Керамични патронни нагреватели се използват в строго специфични машини и съоръжения, поради което, преди да закупите, можете да се посъветвате с нашите експерти. Те ще ви дадат съвет, какъв нагревател да използвате и как да го персонализирате, съгласно вашите конкретни нужди.

ЗА ЗАПИТВАНИЯ

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени керамични патронни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви керамичен патронен нагревател, можете да научите на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.