бандажен нагревател, бандажни нагреватели, керамично бандажен нагревател, керамично бандажни нагреватели, миканитов бандажен нагревател, миканитови бандажни нагреватели, нагревател, нагреватели

БАНДАЖНИ НАГРЕВАТЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Бандажните нагреватели са специфичен вид нагреватели, в две основни разновидности – бандажен миканитов нагревател и бандажен керамичен нагревател. Разликата е в същността им. Първите се характеризират с това, че и от вътрешната и от външната си страна са изолирани с неръждаема ламарина, която може да бъде от различни качества на неръждаемият материал. Вторите са покрити отвън с неръждаема ламарина, а от вътре са с открити гъвкави керамични елементи.

ОСОБЕНОСТИ

Бандажните нагреватели представляват кръгли нагреватели с различен вътрешен и външен диаметър и различна височина, в зависимост от тряхното предназначение и площта, която трябва да покрият. Миканитовите бандажни нагреватели са по тънки на размер, поради факта, че в тяхната същина има само и единствено миканит и кантал, а също така и неръждаема изолационна ламарина. Керамичните бандажни нагреватели са по- дебели, поради това, че в същността им има керамични елементи, в които е нанизан кантала. Тези керамични елементи, сами по себе си не могат да бъдат по- тънки.

РАЗНОВИДНОСТИ

Бандажните нагреватели, в двете им основни разновидности, най- често се използват върху тръби, чието съдържание трябва да бъде подгрявано до определени температурни нива. Този тип нагреватели, сравнително бързо достигат желаната от тях температура, предразполагат за поемането на по- голяма мощност, особено керамичните бандажни нагреватели, които притежават качествата на инфрачервените нагреватели.

АКСЕСОАРИ

Върху бандажните нагреватели, лесно се полага термо кожух, който също можем да произведем за вас по модел и форма. Този кожух дава възможност за спестяване на енергия до 40%. Това прави този тип нагреватели, използвани в едно с кожуха, изключително рентабилно възвращаеми в дългосрочен период от време.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени бандажни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви бандажен нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.