СИЛИКОНОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

Силиконовите нагреватели всъщност са обикновени миканитови нагреватели, във цялото им разнообразие. В този ред на мисли силиконовите нагреватели следва, че могат да бъдат плоски, барабанни или друг тип миканитови нагреватели със специфичните им особености.

Особеността на силиконовите нагреватели е, че могат да бъдат използвани само при ниски или средно високи температурни стойности. Обикновено това са нагреватели, които не следва да развиват повече от 250 – 300 градуса по Целзий. Силиконовото покритие може да бъде поставяно посредством термо лепило или да бъдат вулканизирани.

Ползите от тези нагреватели е, че могат да се използват срещу газопроницаемост или за използване във водна среда, което при други обстоятелства не е възможно при миканитовите нагреватели.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени силиконови нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви силиконов нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.