КЕРАМИЧНИ ИНФРАРЕД

КЕРАМИЧНИ ИНФРАРЕД

Изработка на керамични инфраред нагреватели по модел на клиента. Високо температурно устойчива керамика на керамични инфраред нагреватели, до 900⁰C, без вградена термодвойка, със захранващи проводници L=200mm, без рефлектор:
✅ 245mm x 60mm, 1000W, 230V;
Personalized cramic IR heater. High temperature ceramic, up to 900⁰C, without implemented thermocouple and without reflector, connecting wire L=200mm:
✅ 245mm x 60mm, 1000W, 230V;

Керамични инфраред нагреватели по поръчка, може да има много и с различни форми (http://www.nagrevatel.eu). При плоските керамики, всяка плоча представлява правоъгълна плоскост с няколко канала, където са вложени реотаните.

Съществуват и други видове керамични инфраред нагреватели по поръчка.  Фирмата ни работи с утвърдени производители на керамика и керамични елементи, за да се гарантира качеството на предлаганите продукти и задоволяването и на най- взискателните ни клиенти и техните специфични нужди.

За допълнителни въпроси и разяснения относно керамичени инфраред нагреватели по поръчка, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

 

Повече информация за нашите дренажни нагреватели, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – https://www.nagrevatel.eu,или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели d=12.5mm L=250mm 500W

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=250mm h=200mm 500W

патронен нагревател по модел

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 400W

Вижте всички новини

Продукти

термо кожух, термо кожуси, изолационен кожух, изолационни кожуси, енергоспестяващи решения, енерго спестяване, термо изолационен кожух, термо изолационни кожуси

ИЗОЛАЦИОНЕН КОЖУХ

нагревател за фурна, нагреватели за фурни, тръбен нагревател за фурна, тръбни нагреватели за фурни, фурна, фурни, нагревател, нагреватели, тръбен нагревател за фурна, тръбни нагреватели за фурни, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ФУРНИ

присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги