тефлон, тефлониране, тефлонов, тефлонови, нагревател, нагреватели, галваника, галванизация, нагревател за главанизация, нагреватели за галванизация, тефлонов нагревател, тефлонови нагреватели, тефлониран нагревател, тефлонирани нагреватели, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, нагреватели за агресивни среди

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ГАЛВАНИЗАЦИЯ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Сираков С ЕООД предлага на своите клиенти изработка на нагреватели, предвидени за процеса на галванизация. Това основно е вид тефлониран нагревател, който се персонализира по моделна клиента. На всички запознати с галванизацията лица, е повече от ясно, че галванизацията е процес, който протича при особено високи киселинни равнища. Също така може да представлява работа в агресивни среди. Именно поради тази причина, нагревателите, използвани в процеса на галванизация (нагревател за галванична вана), не могат да бъдат обикновени нагреватели. Този тип нагреватели и нагревателни елементи, поради особеността, че следва да издържат на работа в агресивна среда. Тук, като агресивна среда може да се отбележи, както киселина, така и основа. При нея, стандартните тръби типове SS304, SS306, а дори и жарените тръби SS309 и SS316, не биха могли да устоят на тези услови и биха дефектирали.

ПРИЛОЖЕНИЕ

За целите на галванизацията (нагревател за галванична вана), както и за много други процеси, при които се извършват работни процеси, в условията на агресивни среди, се използват специфични нагреватели и нагревателни елементи. Те биват изработвани с тефлоново покритие, наричащи се тефлониран нагревател или посредством емайлиране. Тефлонът е елемент, за който не представлява проблем да издържи на високите киселинни нива. Такива се наблюдават при процеса на галванизация, а и при други процеси, където преобладават агресивни елементи в етапа на работа.

ВАРИАНТИ

Тефлонирани тръбни нагреватели, предназначени за галванизация, са строго специфичен вид нагреватели. Тяхната структура ги превръща в уникален вид, който не подлежи на никаква подмяна, с какъвто и да било други вид електрически нагреватели. Нагревателите за галванизация са иновативно решение, което посредством тефлона като покритие ги прави практически незаменими за този процес.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Фирмата ни изработва за своите клиенти тефлонирани нагреватели за галванизация, във всеки вид, размер и форма, с цел удовлетворяването на специфичните потребности на клиентите ни.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени тефлонирани нагреватели за галванизация за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за галванизация, можете да научите на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.