нагревател за киселина, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, екстремен нагревател, екстремни нагреватели, агресивна среда, тръбен нагревател за агресивна среда, нагревател за киселина, нагреватели за киселини, нагревател, нагреватели, нагревател за галванична вана, нагреватели за галванични вани, нагревател за галванизация

ЕКСТРЕМНИ НАГРЕВАТЕЛИ (НАГРЕВАТЕЛИ, РАБОТЕЩИ В ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) произвежда за своите клиенти специфични нагреватели работещи при екстремни условия. Познати са още като нагреватели за агресивна среда. Също може да се срещнат и като нагревател за киселина. Тези среди не са типични и подлежат на нагряване от специфични нагревателни елементи, пригодени съответно за даденото вещество или специфика на условията.

ОСОБЕНОСТИ

Специфичните условия на работа, най- често, се характеризират, както установихме като всички нетипични и агресивни условия на работа. Такива са основно вани за галванизация, киселини и киселинни съединения, както и екстремно високи температурни равнища. Също така има и други условия и фактори, които изискват нагряване от специфични видове нагревател за киселина. Тези нагреватели за екстремни условия са пригодени за основно на функциониране при горе упоменатите не традиционни условия.

РАЗНОВИДНОСТИ

Нагреватели за агресивна среда, в повечето случаи, се изработват от специфични тръби или покрития, поставяни върху стандартните тръбни материали и тръбни нагреватели. Най- често необходимите тръби и покрития са с тефлонов произход. Това е така, поради особеността на тефлона като елемент. Тя позволява на нагревателите могат да издържат на специфичните условия за работа.

При различни видове киселини или основи, покритието на всички екстремни нагреватели, което го предпазва от агресивният елемент, се подбира индивидуално. Независимо дали става въпрос за тефлоново покритие, кварцова тръба или емайлиран елемент. За момента ползваме три разновидности на покрития и материали, подходящи за работа в агресивна среда. Това са:

  • тефлоново покритие върху тръбни нагреватели;
  • емайлиране на тръбни екстремни нагреватели;
  • кварцови тръби, едностранно затворени, използвани за потопяване.

При тефлониране на нагреватели за агресивна среда, се използва най- подходящият вид тефлон, така че да съответства на съответният агресивен елемент.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за агресивна среда, работещи в екстремни условия, за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за галванизация, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.