инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

Халогенен нагревател

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) е производител на всички видове халогенни нагреватели. Фирмата е производител на халогенни нагреватели, по предварително зададен от клиента модел. Халогенни нагреватели по поръчка, са нагреватели с халогенно лъчение, което е вид на инфрачервено лъчение и инфрачервено нагряване.

При този вид нагряване е характерно бързото, кратковременно топло отдаване. Това се постига благодарение на това, че халогенната тръба е много специфична като естество на продукта и има свойството, изключително бързо да отдава и приема електрическа топлина. Това, в съответствие с елемента на липсата на допълнителна изолация, която да се наблюдава във всеки халогенен нагревател, предразполага, реотана, от който е изработен нагревателя, да придобие за минимално време, своята максимална температура, до която следва да достигне оптималния режим на работата си. По този начин топло отдаването се пренася директно върху вътрешната повърхност на халогенния нагревател, който благодарение на чудесното си топло отдаване прехвърля температурата, за отрицателно време, върху елемента на нагряването.

ТЕХНОЛОГИЯ

Всеки халогенен нагревател по поръчка, изработен от фирма Пласи Ко ЕООД, се изработва, по специална, иновативна за България технология. Тази технология е непозната досега на пазара ни и за фирмите ни. За момента българския клиент имаше възможност да се снабдява с халогенни нагреватели за нуждите на машините и промишленото си оборудване, само от чужбина. Това ставаше, с цената на огромни разходи и дълъг технологичен период за производство. Имаше забавяне и поради спедиция и крайна доставка и вкарване в експлоатация на халогенните нагреватели. Сега благодарение на Сираков С ЕООД, това е един забравен проблем.

ХАЛОГЕННИ НАГРЕВАТЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Изработваме халогенни нагреватели, изключително по задание на клиентите, във всякаква форма, вид, размер на тръбата, както и в индивидуално зададени от всеки клиент мощност и сила на тока. Предлагаме своите халогенни нагреватели, придружени с монтирани за тях крайни елементи за захранване, допълнителни планки, както и всички елементи, необходими за лесното и сигурно захващане и монтаж на всеки един халогенен нагревател.

За допълнителни въпроси и разяснения относно халогенни нагреватели по поръчка, може да се свържете с нас. Също така и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид халогенен нагревател. Моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Кварцов нагревател по поръчка

Кварцови нагреватели d=18mm L=760mm 600W

Вижте всички новини

Продукти

барабанен нагревател, бандажни нагреватели, барабанен нагревател по поръчка, барабанни нагреватели по поръчка

БАРАБАНЕН НАГРЕВАТЕЛ

керамичен нагревател, патронен нагревател, керамично патронен нагревател, керамични нагреватели, патронни нагреватели, керамично патронни нагреватели, нагревател, нагреватели

КЕРАМИЧЕН ПАТРОНЕН НАГРЕВАТЕЛ

нагревател в алуминий, нагреватели в алуминий, нагревател в алуминиева отливка, нагреватели в алуминиеви отливки, нагревател, нагреватели, нагревател в отливка, нагреватели в отливки, тръбен нагревател в отливка, тръбен нагревател в алуминий

НАГРЕВАТЕЛИ В ОТЛИВКИ И ЕЛЕМЕНТИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги