колекторен нагревател, колекторни нагреватели, тръбен нагревател, тръбни нагреватели, колекторни тръбни нагреватели, колекторен тръбен нагревател. нагревател, нагреватели

КОЛЕКТОРНИ ТРЪБНИ НАГРЕВАТЕЛИ

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Колекторни тръбни нагреватели се използват главно за бързо нагрявани основи.
Характерно за този вид нагреватели е, че се използват при постигането на високи температурни равнища, дори около 1000 градуса по Целзий. Друга отличителна черта на колекторни тръбни нагреватели е, че въпреки тяхната тръбна същност, те са изключително лесни за оформяне. Те притежават чудесна гъвкавост. Формата на колекторен тръбен нагревател би могла да бъде лесно променяна дори с най- обикновен гумен чук. Това им свойство е идеално при полагането на тези нагреватели в специфични форми, които трябва да загреят до определена температура. Тази гъвкавост се постига благодарение на превъзходните качества на високо температурната сплав
NiCr. Проводника е поставен в тръби от Хром- никелова стоманена обвивка, а изолацията е с най-високо качество на магнезиев оксид ( MgO).

КРАИЩАТА НА НАГРЕВАТЕЛЯ

При колекторен тръбен нагревател, в краищата на тръбата има изграден пост терминал , който дава студена точка от около 40mm (минимум). Двата пост терминала в краищата на всяка тръба са запечатани със специални компоненти. Това се прави за предотвратяване на  навлизане в нагревателя на влага. Това запечатване се извършва изцяло механизирано, като по време на процедурата, непрекъснато се замерват нивата на влага в елемента, за да се предотврати остатъчна влага в нагревателя.

По същество и визия, колекторните тръбни нагреватели, не се различават съществено по външен вид, от стандартните тръбни нагреватели.

Можете да отправите запитването си за колекторен тръбен нагревател към специалистите на фирмата ни.

Този вид нагреватели се предлагат в тръби, както с кръгло, така и с квадратно сечение на тръбата.

 

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени колекторни тръбни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви колекторен тръбен нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.