Потопяеми тръбни нагреватели

Потопяеми тръбни нагреватели

Потопяеми тръбни нагреватели, за слабо киселинна среда на работа, изработени от неръждаема тръба SS309, с предпазна кутия за захранване:

⚡ d=50mm, L=1000mm, активна зона L=700mm, 3000W, 220V;
After long period of quarantine in our company we recently started working again.
We have produced cartridge heater for low acid condition of working. SS309 tube, with protection box:
⚡ d=50mm, L=1000mm, активна зона L=700mm, 3000W, 220V;

 

Фирма Нагревателни Системи ЕООД се занимава от години с производството на различни видове нагреватели, в това число и на потопяеми тръбни нагреватели. Тези нагреватели са предназначени да работят в течна среда. Произвежданите от нас нагреватели могат да бъдат използвани в басейни, различни водосъдържатели,  джакузита,  радиатори,  водни котлета, както и на много други места.

Потопяемите ни тръбни нагреватели представляват тръбни нагреватели, тип „фиба“, които се захващат с резба за тапа, както захващането може да бъде и чрез фланци и фланцовидни елементи. Те се изработват от неръждаема тръба, медна тръба или стоманена тръба.

Мощността на потопяемите нагреватели бива различна, в зависимот от приложението им. Тези потопяеми тръбни нагреватели могат да бъдат използвани, както само за размразяване, така и за загряване на течност до високи температурни равнища.

Потопяеми тръбни нагреватели за киселини са с много голяма специфичност на вида. Този тип нагреватели представляват нагреватели, изработени от тефлонно облицована тръба или тефлонова тръба. Другото им наименование е тефлонирани нагреватели. Потопяеми тръбни нагреватели може да бъдат изработени от стандартна неръждаема тръба, катовърху нея се монтира тефлоново покритие, което да действа превантивно срещу киселини. Може да бъдат изработени и от неръждаеми тръби SS309, които са киселинно устойчиви.

Повече информация за нашите нагреватели, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – https://www.nagrevatel.eu,или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

📧 office@nagrevatel.eu
📍 град София 1618, бул. „Братя Бъкстон“ 68
68 blv. „Bratya Buxton“, 1618 Sofia, Bulagria
☎️ +359 2 973 30 93
🖨 +359 2 973 00 90
📲 +359 888 320 344
📲 +359 887 313 754

 

Новини

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател за бидон, нагреватели за бидон, нагревател за варел, нагреватели за варели, нагревател за туба, нагреватели за туба, нагревател за резервоар, нагреватели за резервоари, бандажни нагреватели, нагревател за контейнер, нагреватели за контейнери, нагревател за IBC контейнер, нагреватели за IBC контейнери, нагревтели, нагревател

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА БИДОНИ, КОНТЕЙНЕРИ, ВАРЕЛИ И СПЕЦИФИЧНИ ВОДОСЪДЪРЖАТЕЛИ

оригинални патронни нагреватели, фабрични патронни нагреватели, фабричен патронен нагревател, оригинални нагреватели, патрон, патронен, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

ФАБРИЧНИ ПАТРОННИ НАГРЕВАТЕЛИ

нагреватели за сушилни, нагревател за сушлня, сушилен нагревател, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА СУШИЛНИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги