инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

ХАЛОГЕНЕН НАГРЕВАТЕЛ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Халогенните нагреватели, изработвани от фирма Сираков С ЕООД, са изключително висококачествени нагреватели, изработени с цел халогенно нагряване. Всеки халогенен нагревател, който фирмата ни изработва е изработен, само от висококачествени материали. Използваме суровини, само от най- добрите доставчици в областта на халогенното отопление.

АСОРТИМЕНТ

Сираков С ЕООД изработва всички видове халогенни нагреватели, изцяло по задание на клиентите си. Изработваме халогенни нагреватели, които могат да притежават най- разнообразни форми и размери. Тук се визират, както най- широко разпространениете „прави“ тръбни халогенни нагреватели, с различна дебелина на тръбата и съответно дължина, също така и с монтаж на различни рефлектори, в случаи, че нуждите на съответните клиенти, изисква наличието на халогенен рефлектор на техния нагревател.

АКСЕСОАРИ

Предлагаме нашите халогенни нагреватели, както с цели отражатели, така и с рефлектори на 180 градуса от тръбата на нагревателя, а също и с градус на рефлектиране, по задание на клиента. Бихме могли да монтираме, както рефлектори със златно покритие, така и със сребристо покритие,, а също и с млечно бяло покритие. Предлагаме, са своите клиенти опцията да изработним и рефлектор в желан от тях цвят или нюанс. Рефлекторите полагани върху халогенните тръби, използвани за халогенни нагреватели, могат да бъдат, както матирани, така и полу гланцирани и напълно гланцирани, в зависимост от нуждите на конкретния ни клиент.

НЕСТАНДАРТНИ РЕШЕНИЯ

Освен стандартните прави тръбни халогенни нагреватели, предлагаме на клиентите си, халогенни нагреватели в различни форми. Така бихме могли да изработим за всеки от Вас, нагревател в най- нетипична форма, Например „Г“ – образен тръбен халогенен нагревател, „П“- образен тръбен халогенен нагревател, а също така и халогенен нагревател във всяка по- разчупена и нетрадиционна форма, в зависимост от нуждите на всеки индивидуален клиент.

Халогенните нагреватели, които Сираков С ЕООД изработва и които можете да откриете на страницата ни http://www.nagrevatel.eu се изработвас с различна дебелина на халогенната тръба. Фирмата ни предлага и най- разнообразни размери на халогенните тръби с размери, с точност до десетица, измерено в милиметри. Предлагаме халогенни нагреватели, работещи при необходимите на всеки наш клиент, сила на тока и мощност, удовлетворяваща съответната им потребност.

ЗАХРАНВАНЕ

Захващането на захранването на нагревателите, отново, се предлага от Сираков С ЕООД, във всяка вариация, необходима на дадения клиент. Тук не търпим никакви изключения и ограничения, във вида накрайници и метода на захранване.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени халогенни нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви халогенен нагревател можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.