инфрачервени нагреватели, инфрачервен нагревател, халогенен нагревател, халогенни нагреватели, инфраред нагревател, инфрачервени нагреватели, IR нагревател, IR нагреватели, инфрачервен нагревател, инфрачервени нагреватели, нагревател, нагреватели, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel, IR nagrevatel, IR nagrevateli, halogenen nagrevatel

Инфрачервени нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Инфрачервени нагреватели по поръчка са вече, не до там атрактивни, но все още намират своето богато разпределение и дял в света на електрическите нагреватели. Инфрачервени нагреватели по поръчка, в множеството от случаите, се изработват върху или вградени вътре в керамична основа. За целта биха могли да се използват различни типове керамика, в зависимост от нейната чистота и примесите, вътре в нея.

РАЗНОВИДНОСТИ

Класическите, най- популярните, керамични инфрачервени нагреватели по поръчка, притежават характерна правоъгълна, леко заоблена форма. Тя позволява, максималното извличане от процеса на полезно действие от тях. Този тип нагреватели може да бъде изработен в различни размери. Често са с фиксирани размери, като са познати и силно разпространени около 25- 30 размера от този тип инфрачервени керамични нагреватели.

ЗАХРАНВАНЕ

Захранването на инфрачервени нагреватели по поръчка, е стандартно и уеднаквено, по подобие на почти всички останали видове електрически нагреватели, познати на пазара. Специално при керамичните инфрачервени нагреватели с правоъгълна, леко заоблена по дължината структура. Захранването обикновено е на гърба на нагревателя, точно в неговия център, но това по никакъв начин не означава, че тази негова позиция не може да бъде изменена или коригирана. При керамичните инфрачервени нагреватели, захранването, най- често е разположено отгоре или отдолу на нагревателите.

АЛТЕРНАТИВИ

Освен керамичните инфрачервени нагреватели по поръчка, инфрачервените нагреватели по поръчка могат да бъдат изработени и от тръбни елементи. Или наподобяващи на филмовите нагреватели.

Като производител на електрически нагреватели с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, можете да се свържете с нас. Също, за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид инфрачервен нагревател по поръчка. Не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

Силиконов бандажен нагревател

Силиконов бандажен нагревател d=250mm h=200mm 500W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател за киселина, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, екстремен нагревател, екстремни нагреватели, агресивна среда, тръбен нагревател за агресивна среда, нагревател за киселина, нагреватели за киселини, нагревател, нагреватели, нагревател за галванична вана, нагреватели за галванични вани, нагревател за галванизация

ЕКСТРЕМНИ НАГРЕВАТЕЛИ (НАГРЕВАТЕЛИ, РАБОТЕЩИ В ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ)

филмов нагревател, филмови нагреватели

ФИЛМОВ НАГРЕВАТЕЛ

нагреватели за сушилни, нагревател за сушлня, сушилен нагревател, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА СУШИЛНИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги