нагревател за басейн, нагреватели за басейн, нагреватели за басейни, отопление на басейн, отопление на басейни, нагревател, нагреватели, нагреване на вода

НАГРЕВАТЕЛ ЗА БАСЕЙН

ХАРАКТЕРИСТИКА

Сираков С ЕООД предлага изработка на всички видове нагреватели за басейни и плувни съоръжения. Предлагаме изработка на нагревател за басейн от всякакво естество. Изработваме нагревател за домашен басейн, нагревател за обществен басейн, нагревател за СПА зона, нагревател за специфични водоеми.

ВАРИАНТИ

Стандартните нагреватели за басейни, които се използват в домашни условия, в зависимост от размера им и кубатурата на вода в тях, биват с различни мощности. Можете да откриете нагревател за басейн с мощност:

  • нагревател за басейни 3kW;
  • нагревател за басейни 6kW;
  • нагревател за басейни 9kW;
  • нагревател за басейни 12kW;
  • нагревател за басейни 18kW;

АЛТЕРНАТИВИ

Освен посочените по- горе нагревателни мощности, фирмата ни предлага изработка на всякакъв вид и мощност нагревател за басейн, задоволяващ конкретните потребности на всеки индивидуален басейн и собствени. Също така предлагаме изработка на нагреватели за басейни и водоеми със значително по- големи размери и мащаби. Изработваме нагреватели за обществени басейни бани и всички разновидности на СПА зоната.

ДОПЪЛНЕНИЯ

Предлагаме изработката на нагреватели, вградени в нагревателни съоръжения, предвидени за загряване на басейните, които за басейни за битови нужди, представлява нагревателен елемент, изработен от неръждаем материал, през който циркулира водата от водното съоръжение, за да достигне необходимите температурни стойности. Този вид нагревателни съоръжения, най- често, имат предвиден и вграден терморегулатор, посредством който се регулира достигането на необходимата температура от нагревателя за басейн.

ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ

За по- големите водоеми или басейни, фирма Сираков С ЕООД, предлага изработка на цялостно нагревателно съоръжение, по предварително зададен модел от клиента, след извършване на инженерингов план и конструкция, съобразена с изискванията на всеки един от нашите клиенти.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за басейни за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.