терморегулатори, термо регулатор, термо регулатори, термо контролер, термо контролери, терморегулатор, терморегулатори, термоконтролер, термоконтролери, измерващи уреди, термични измервателни уреди, измервателен уред, измервателни уреди

ТЕРМО РЕГУЛАТОРИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма „Сираков С“ ЕООД предлага висококачествени терморегулатори. На вниманието на клиентите си предлагаме,както механични, така и дигитални терморегулатори. Предлаганите от нас термо регулатори са лесни за употреба, като предлагаме варианти, както за фиксирана инсталация и употреба, така и на подвижни термоконтролери, които стандартно се монтират с проводник на няколко метра разстояние от мястото на употреба.

РАЗНОВИДНОСТИ

Предлагаме доставка и влагане в нагревателните ни елементи и нагревателни съоръжение на термоконтролери, от доказани производители на измервателна техника. Основно внасяме и търгуваме с измервателни контролери от няколко различни вида. Това са механични термо контролери и дигитални термо контролери.

  • Механичните термо контролери са по остарели като вид. Използвате се основно за не детайлно изчисление на температурни равнища. Обикновено са с кръгъл регулаторен потенциометър. Механичните терморегулатори са с работни температурни диапазони от 0-90 градуса по Целзий, 0-120 градуса по Целзий, 0-180 градуса по Целзий, 90-280 градуса по Целзий. Разбира се, има и изключения. Можем да доставим и специфични термо регулатори, при конкретно запитване от страна на клиент или при конкретно задание.
  • Дигиталните термо контролери са далеч по- модерни от механичните варианти. Те са и далеч по- актуални от тях. Стандартно са компактни като размери, с дигитален дисплей и, по последни тенденции, опростени като захранване и приложение. Най- обикновените модели от тях са с три бутона – старт/стоп, плюс и минус.
  • Професионални термоконтролери – те са с по- големи размери, обикновено цели контролни табла, вградени в защитни кутии. Типично за тях е, че мога да поддържат едновременно няколко термодвойки, закачени за тях, да контролират едновременно и миксирано, отчитайки групови признаци.

Фирма Сираков С ЕООД предлага висококачествени термо регулатори за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимите Ви терморегулатори, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.