Миканитов бандажен

Миканитов бандажен

Миканитов бандажен нагревател по модел на клиента. Неръждаема ламарина SS304, обтяжни болтове за закрепване и захранващи шпилки:

✅ d=80mm, h=70mm, 400W, 230V;

Personalized Mica band heater, produced with stainless steel sheets SS304. Attaching bolts and connecting threads:

✅ d=80mm, h=70mm, 400W, 230V;

Изолацията на един миканитов бандажен нагревател може да бъде произведена с различни по вид различни изделия, като най- често се използват черни материали, неръждаема стомана или специфични фолиа.

Допълнителните елементи, които могат да бъдат добавени или поръчани към миканитово бандажни нагреватели.

Захващането на този вид нагреватели се прави по няколко основни методики, които са спрямо естествето на специфичните машини, в които ще работят, условията, работната среда и оборудването, където нагревателите ще бъдат монтирани за работа. Основните типове на захващане са следните:

  • пробиване на дупки в нагревателя, за да може да бъде захванат с винт, болт с резба, дюбел или по друг начин към машината или съоръжението;
  • захващането на нагревателя посредством щипка/ щипки;
  • при барабанните нагреватели, често пъти, те биват захващани, използвайки винт и гайка, който затяга самия нагревател около специфичната основа, за която той е предвиден да отделя топлина.
🚩 град София 1618, бул. „Братя Бъкстон“ 68
68 blv. „Bratya Buxton“, 1618 Sofia, Bulgaria
☎️ +359 2 973 30 93
🖨 +359 2 973 00 90
📲 +359 888 320 344
📲 +359 887 313 754

За допълнителни въпроси и разяснения относно произвежданите от нас миканитови бандажни нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид керамично бандажен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас термодвойки и други продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Вижте всички новини

Продукти

барабанен нагревател, бандажни нагреватели, барабанен нагревател по поръчка, барабанни нагреватели по поръчка

БАРАБАНЕН НАГРЕВАТЕЛ

нагревател за бидон, нагреватели за бидон, нагревател за варел, нагреватели за варели, нагревател за туба, нагреватели за туба, нагревател за резервоар, нагреватели за резервоари, бандажни нагреватели, нагревател за контейнер, нагреватели за контейнери, нагревател за IBC контейнер, нагреватели за IBC контейнери, нагревтели, нагревател

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА БИДОНИ, КОНТЕЙНЕРИ, ВАРЕЛИ И СПЕЦИФИЧНИ ВОДОСЪДЪРЖАТЕЛИ

колекторен нагревател, колекторни нагреватели, тръбен нагревател, тръбни нагреватели, колекторни тръбни нагреватели, колекторен тръбен нагревател. нагревател, нагреватели

КОЛЕКТОРНИ ТРЪБНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги