запалка за камина, запалка за горелка, заплака за пелетна камина, запалка за пелетна горелка, нагревтаел за пелетна горелка, нагревател за пелетна камина, заплака, заплаки, нагревател, нагреватели, запалка за пелетна горелка по поръчка, нагревател за пелетна горелка по поръчка

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Сираков С ЕООД произвежда всички видове нагреватели за пелетна горелка, по предварителна заявка на клиента. Произвеждаме десетки видове патронни нагреватели, включително запалка за пелетни горелки, намиращи приложени при пелетни горелки. Също така произвеждаме стандартни тръбни нагреватели, във всякакви специфични форми. Те са предвидени за приложение в чешки, руски, италиански и други популярни котлета за пелетни горелки.

ЗАПАЛКА ЗА ПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИ

Като запалка за пелетни горелки, е най- често, особено последните години са произвеждани патронни видове нагреватели. Можете да научите повече за нашите патронни нагреватели на сайта ни http://www.nagrevatel.eu. В много от случаите това са патронни нагреватели, с дебелина на тръбата от d=6mm до d=14mm, с дължина на тръбата от L=100mm до L=250mm. За направата на този вид нагреватели се използват, най- често стоманени тръби SS304, SS306, както и жароустойчиви SS309 и SS316. Различните видове тръби се изискват поради различния метод на работа на всяко котле, съответно и всяка запалка за пелетна горелка. Съответно всяка запалка за пелетна горелка, а именно едни създават пламък от разстояние и самия нагревател е защитен от пламъка. Други, попадат в близост до пламъка. Това може да повреди външната им конструкция и да доведе до преждевременно изгаряне на дадения нагревател.

ОСОБЕНОСТИ

Поради по- добрата работа и удължаване продължителността на живота на всички нагреватели за пелетна горелка, фирма Сираков С ЕООД, предлага изработката на гилзи. Като цялостен продукт, в едно с патронните нагреватели за пелетна горелка, които гилзи се използват като допълнителен изолатор върху самия нагревател. Тези гилзи, също така биват перфорирани, с цел създаване на циркулация на въздух и охлаждането на нагревателя, предпазвайки го от прегряване. Същевременно с това, тези допълнителни елементи, гилзите, предпазват нагревателите, в случай, че котлето е предвидено за създаване на приближен пламък. Тоест тези нагреватели за пелетна горелка попада директно в пламъка, създавайки предпоставка за достигане на температура, топяща тръбата на нагревателя и водеща до неговото преждевременно изгаряне.

ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ

Сираков С ЕООД използва само висококачествени материали за производството на всяка запалка за пелетна горелка. В това число, тръби, кантал, магнезиев окис и високо температурен проводник със стоманена ширмовка. Това се използва за издръжливост при по- висока температура на работа на всички нагреватели за пелетна горелка.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за пелетна горелка за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимата Ви запалка за пелетна горелка, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.