запалка за камина, запалка за горелка, заплака за пелетна камина, запалка за пелетна горелка, нагревтаел за пелетна горелка, нагревател за пелетна камина, заплака, заплаки, нагревател, нагреватели, запалка за пелетна горелка по поръчка, нагревател за пелетна горелка по поръчка

Греалки за Топчиња горилници

Сираков Со Рибар произведува сите видови грејачи за Топчиња горилници, по претходна нарачка на клиентот. Произведуваме десетици видови патрони греалки лоцирани применети при Топчиња горилници. Исто така произведуваме стандарди цевчести греалки, во која било специфични форми, предвидени за примена во чешки, руски, италијански и други популарни сека за Топчиња горилници.

Запалки за Топчиња горилници, се најчесто, особено последните произведени модели, произведени како патрони видови грејачи (можете да дознаете повеќе за нашите патрони грејачи на нашиот сајт (http://www.nagrevatel.eu). Во многу од случаите тоа се патрони греалки, со дебелина на цевката од d = 6mm до d = 14mm, со должина на цевката од L = 100mm до L = 250mm. За правење на овој вид греалки се користат, најчесто челични цевки SS304, SS306, како и жароустойчиви SS309 и SS316. Различните видови на цевки се бараат поради различниот метод на работа на секое котли, односно запалка за Топчиња режач, имено едни создаваат пламен од далечина и самиот грејач е заштитена од пламенот, а други, спаѓаат во близина на пламенот што може да го оштети надворешната им конструкција и да доведе до предвремено горење дадениот грејач.

Поради повеќе добрата работа и продолжување на животниот век на секој грејач за Топчиња режач, фирма Сираков Со ДООЕЛ, нуди изработката на гранати, како сеопфатен производ, во едно со Патронот грејач за Топчиња режач кои гранати се користат како дополнителен изолатор на самиот грејач кои исто така им се перфориран, со цел создавање на проток на воздух и ладење на грејачот, штитејќи го од прегревање. Истовремено со тоа, овие дополнителни елементи, напрсток, штитат грејачот, во случај дека котли е предвидено за создавање на близок пламен, односно грејачот паѓа директно во пламен, создавајќи предуслов за постигнување на температура, топат цевка на грејачот и водечка до неговото предвремено согорување .

Сираков Со ЕООД користи само високо квалитетни материјали, вклучувајќи, цевки, Кант, магнезиум оксид и висока жица со челична шармовка за издржливост при повисока температура на работа.

Фирма Сираков Со ЕООД изработува висококвалитетни грејачи за Топчиња пламеници за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот Ви грејач за Топчиња режач можете да добиете сврзувајќи се со нас на наведените во страната ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.