Тръбен нагревател на фланец

Тръбен нагревател на фланец

Нагревател, изработен от U-образни тръбни нагревателни елементи, от тръба SS304, монтирани на неръждаем присъединителен фланец SS304, изработен по модел, предварително зададен от клиента модел.

🔥 тръба d=8mm, нагревателен елемент L=750mm, 20000W, 380V;
📧 office@nagrevatel.eu
📍 град София 1618, бул. „Братя Бъкстон“ 68
68 blv. „Bratya Buxton“, 1618 Sofia, Bulgaria
☎️ +359 2 973 30 93
🖨 +359 2 973 00 90
📲 +359 888 320 344
📲 +359 887 313 754

ХАРАКТЕРИСТИКА

Промишленият тръбен нагревател е, може би, най- разпространения вид нагревател. Той намира приложение във всички сфери на промишлеността и производството на най- разнообразни крайни стоки и услуги. Такива, които са необходими за живота и бита на хората. Промишленият тръбен нагревател притежава най- различни форми и бива най- различни видове.

ВАРИАЦИИ

Промишлените тръбни нагреватели, в зависимост от приложението им и средата им на работа, могат да бъдат произведени от всички възможни, познати тръбни материали. Могат да бъдат черни промишлени тръбни нагреватели, неръждаеми промишлени тръбни нагреватели. Също така, стоманени промишлени тръбни нагреватели (от всякакъв вид стомана), както и медни промишлени тръбни нагреватели.

ОСОБЕНОСТИ

Всеки промишлен тръбен нагревател притежават, както елементарна, максимално опростена форма, така и чудати форми. Това се определя, в зависимост от приложението на дадените машини и съоръжения. Промишлените тръбни нагреватели могат да бъдат и патронни нагреватели. А могат да бъдат и стандартни тръбни нагреватели с двустранен извод за захранване на нагревателя. Захващането им се извършва, по преценка на клиентите ни. Може да бъде, посредством месингови накрайници, шпилки, клеми, болтове, планки и много други разнообразни варианти.

ПЛЮСОВЕ

Промишлен тръбен нагревател, произведен от нас се характеризира с висока степен на устойчивост, при всякакви възможни условия на работа и с чудесното си качество. Ние гарантираме качеството на произвежданите от нас промишлени тръбни нагреватели, посредством използването само на висококачествени, сертифицирани материали, необходими ни за производството на всеки отделен промишлен тръбен нагревател.

Като производител на модела електрически промишлен тръбен нагревател, с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно промишлен тръбен нагревател, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

Свържете се с нас, за да получите информация за необходимият ви силиконов бандажен нагревател по поръчка. тук.

 

Също така можете да ни следите произвежданите от нас силиконови бандажни нагреватели по поръчка във Фейсбук страницата ни, в ЛинкедИн страницата ни. А също така и в YouTube каналът ни, за който можете да се абонирате и да следите всички новости и всички силиконови бандажни нагреватели по поръчка на клиента, които произвеждаме, в реално време:

 

Новини

кварцов нагревател

Кварцов нагревател d=18mm L=760mm 600W 230V

Силиконов нагревател по поръчка

Силиконов нагревател 600mm x 30mm 150W

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Вижте всички новини

Продукти

никротал, никроатлов, никроталови, нагревател, нагреватели, спирала, спирали, никроталов нагревател, никроталови нагреватели, спирала от никротал, спирален нагревател, спирален никроталов нагревател

НАГРЕВАТЕЛИ ОТ НИКРОТАЛ (NIKROTAL)

запалка за камина, запалка за горелка, заплака за пелетна камина, запалка за пелетна горелка, нагревтаел за пелетна горелка, нагревател за пелетна камина, заплака, заплаки, нагревател, нагреватели, запалка за пелетна горелка по поръчка, нагревател за пелетна горелка по поръчка

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИ

термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

ТЕРМОДВОЙКА

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги