НАГРЕВАТЕЛИ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА

ХАРАКТЕРИСТИКА

Сираков С ЕООД са произвеждали и инсталирали нагреватели, нагревателни елементи и нагревателни системи на множество различни места от обществен характер. Такива, които в повечето случаи са общинска или държавна собственост. В не малък процент от случаите, те биват и частна собственост с обществено въздействие.

В динамично развиващите се условия на развитие на инфраструктурата и подобренията в обществените места, посещавани от много хора ежедневно. Собствениците на тези здания инвестират в прилагането на нагреватели на тези места.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Така например в град София и другите големи областни градове в рамките на Република България, масово се прилагат нагреватели при реставрирането и при изграждането на подлези и надлези. Нагревателите там се прилагат в 98% от случаите под стъпалата, които се изграждат като входове и изходи на тези подлези.

Този тип нагреватели са от типа гъвкави нагреватели и се полагат успоредно на 3-5 слоя по дължината на всяко едно стъпало. Задействането на тези нагреватели се извършва по няколко начина. Единия вариант е перманентно включване на нагревателите при достигането на дадена температура или температурен диапазон. Другия вариант е механичното включване на нагревателя. По желание и от страна на ръководител на дадения подлез или централно от център за обслужване. Ако в дадения град има предвиден такъв за подлезите и надлезите. Също така снего браните върху подлезите, често пъти имат инсталирана нагревателна система с цел стопяване и оттичане на снегове и ледове. Те работят за предотвратяване натоварването на тези съоръжения, където ежедневно се предвижват стотици, а дори и хиляди хора.

ПО СВЕТА

Изключително развито в страните от Европейския Съюз, както и САЩ, Канада и Австралия е изграждането на нагревателни системи. Става, посредством вграждането на нагреватели в пътищата и пътните съоръжения. При изграждането на пътни мрежи, под полагания асфалт или кварцови настилки се предвиждат специфични тръбни улей, където най- често се прилагат и инсталират тръбни нагреватели, но не само, които служат за премахването на заснежаване, заледяване, дори намокряне на пътните настилки. Това от само себе си води до предотвратяване на това, хиляди хора ежедневно, да станат жертва на пътнотранспортно произшествие.

Освен полезността относно предпазването на здравето на хората нагревателите имат положително въздействие върху разходите на собствениците на имотите. Това се получава, тъй като в повечето случаи за захранването на този тип нагреватели се използва приоритетно слънчева светлина, която се събира посредством соларни елементи монтирани в бордюрите, мантинелите, маркировката на пътя, преградите и навесите на подлезите, както и на много други видни и не чак до там видни места, които обаче са предостатъчни за доставянето на необходимата, за захранването на нагревателите, електроенергия.

Нагревателите на фирма Сираков С ЕООД намират приложение и в много други обществени места и места с обществена полезност. Това помага на компанията ни, посредством високото качество на произвежданите от нас нагреватели, да установим своята марка, не само в бита и частния сектор, но също така и в обществения сектор на икономиката.

Повече информация, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – http://www.nagrevatel.eu , или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Патронен Нагревател

Патронни нагреватели d=8mm L=300mm 36V 500W

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели d=12.5mm L=250mm 500W

Кварцов нагревател по поръчка

Кварцови нагреватели d=18mm L=760mm 600W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател във финростъкло, нагреватели във фибростъкло

НАГРЕВАТЕЛИ ВЪВ ФИБРОСТЪКЛО

присъединителен накрайник, присъединителни накрайници, щуцери, шпилки, планка, планки

ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ НАКРАЙНИЦИ

нагревателно съоръжение, нагревателна касетка, нагревателни системи, нагревателни системи по поръчка, нагревателна система, нагревателна система по поръчка

НАГРЕВАТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги