НАГРЕВАТЕЛИТЕ В ХОТЕЛИЕРСТВОТО

ХАРАКТЕРИСТИКА

Изключителна популярност в последно време, нагревателите, произведени от фирма Сираков С ЕООД, придобиват в развиващия се бизнес сектор на хотелиерството. Приложението на един нагревател тук би могло да открие множество различни варианти. Най- често използването на нагреватели в хотелите е свързано с подгряване на плувни басейни (открити и закрити). Също така, в басейни за релаксация (с високо температурно подгряване на водата). Може да се срещнат и в сауна / сауни (подгрявани посредством нагревател, или съпътстващи подгряването си, използвайки нагреватели).

Приложение в хотелиерството също така нагревателите намират при отоплението на големи, средни и малки площи. Например, зали за конференции, стаи за отдих, лобита и много други. В спа центровете нагревателите са също така доста добре познати и използвани. Освен сауните, където споменахме, че нагревателя може да служи за загряване и достигане на определени температури. Този нагревател може да бъде използван и в парни бани, Турски бани, центрове за специфични масажи, джакузи, тангенторни уреди.

ОСОБЕНОСТИ

Отоплението на големи помещения става изключително лесно и просто, използвайки спирало навит нагревател. Той, с помощта на вентилационната система и най- обикновени вентилатори за въздух, бързо и лесно затоплят помещения с големи площи за кратко време. По този начин, на принципа на климатичните системи и автоматизация на процеса, нагревателя става конкурентен отоплителен уред. той се конкурира с класическите климатични системи за отопление. Също така приложението на нагреватели в радиатори от всякакъв тип позволяват бързо и лесно затопляне на всяко помещение, независимо от обема и площта му.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Спа центровете, както вече споменахме по- горе в темата, са доста популярен клиент на фирмата ни, защото не винаги полезните води и извори са с достатъчно топла вода. Именно за поддържането на по- високи и подходящи водни температури, хотелиерите масово използват нагревателите ни. Те ги ползват, за достигане на желаните температурни. Също така популярните напоследък кални бани, биват затопляни до подходящи за употреба температури, посредством нагревател, произведен от Сираков С ЕООД. Вече упоменатите сауни, парни бани, Турски бани, центрове за масажи, тангенторни уреди и други.

Има интересни случаи, когато клиентите до загряват водите на минералните си извори за да постигнат максимален комфорт и удовлетвореност у клиентите си. В тези ситуации, съответните клиенти не се колебаят да се свържат с нас за консултация и производство на специфичния нагревател, от който се нуждаят.

Най- често приложение сред хотелиерското съсловие намират тръбните нагреватели, поради лесното им и бързо приложение. А също, поради привеждането по един лесен начин във всяка форма, отговаряща на специфичните нужди на клиенти. Също така  и на детайлите на неговия уред, машина или съоръжение. Там, където нагревателя следва да работи и да изпълнява своята функция.

Повече информация, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – http://www.nagrevatel.eu , или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас продукти. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

силикат карбид SiC нагревател

SiC нагревател за пещ

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Патронен Нагревател

Патронен нагревател d=10mm L=200mm 350W

Вижте всички новини

Продукти

бандажен нагревател, бандажни нагреватели, керамично бандажен нагревател, керамично бандажни нагреватели, миканитов бандажен нагревател, миканитови бандажни нагреватели, нагревател, нагреватели

БАНДАЖНИ НАГРЕВАТЕЛИ

керамичен нагревател, керамичен елемент, плосък керамичен нагревател

КЕРАМИЧЕН НАГРЕВАТЕЛ

кварцова тръба, кварцови тръби, кварц, стъклена тръба

КВАРЦОВИ ТРЪБИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги