Патронни нагреватели

Патронни нагреватели

Патронни нагреватели по модел на клиента.

Персонализирани патронни нагреватели по поръчка на клиента. Изолация от Магнезиев Окис MgO, вътрешно захващане на проводници с фибростъклена изолация. Неръждаема тръба SS304. Проводници с вътрешно захващане, с проводници с фибростъклена изолация, с дължина L=500mm:

✅ d=10mm, L=270mm, 300W, 48V;

Personalized cartridge heaters, made by client’s model. Used tube is stainless steel SS304. Fiberglass coated connecting wires with internal connection, length L=500:

✅ d=10mm, L=270mm, 300W, 48V;

В процесът за изработка на нашите патронни нагреватели, ние изискваме изключително много и държим на качеството на всеки един от влаганите материали, които използваме в процеса на производство- тръби, Кантал, Магнезиев Окис, захранващи проводници и необходимите спомагателни елементи.

Етапите за изработката на нашите нагреватели, произвеждани от нас преминава през няколко технологични етапа:

  1. Започваме с изборът и подготовката на самата тръба за патронни нагреватели, като оразмеряване и изчистване от примеси.
  2. След това правим подготовка на на реотана, необходимият за изработката на самите патронни нагреватели, чрез изчисляване с абсолютна точност на Омичото съпротивление, на база на допустима дължина на спиралата и необходимата мощност.
  3. Последващият процес е свързан с навиване на спира съпротивителен проводник, изчислен на база на диаметър, мощност, дължина и напрежение.

📧 office@nagrevatel.eu
☎️ +359 2 973 30 93
🖨 +359 2 973 00 90
📲 +359 888 320 344
📲 +359 887 313 754
📍 град София 1618, бул. „Братя Бъкстон“ 68
68 blv. „Bratya Buxton“, 1618 Sofia Bulgaria

Повече информация за нашите нагреватели, бихте могли да откриете на интернет страницата на фирмата Ни – https://www.nagrevatel.eu,или на посочените в страницата начини за контакти с нас.

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Силиконов нагревател по поръчка

Силиконов нагревател 600mm x 30mm 150W

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Вижте всички новини

Продукти

тефлон, тефлониране, тефлонов, тефлонови, нагревател, нагреватели, галваника, галванизация, нагревател за главанизация, нагреватели за галванизация, тефлонов нагревател, тефлонови нагреватели, тефлониран нагревател, тефлонирани нагреватели, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, нагреватели за агресивни среди

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ГАЛВАНИЗАЦИЯ

термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

ТЕРМОДВОЙКА

резистор, резистори, съпротивление, съпротивления, нагревател, нагреватели

РЕЗИСТОРИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги