спирални нагреватели, сирален бързо нагряващ нагревател, бързо нагряващи нагреватели, бързо нагряващ нагревател, спирален нагревател

Спирални нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Спирален нагревател по поръчка, които са част от бързо нагряващите нагреватели (hot runner hearers), са слабо популярни в България, поне за момента, но са известни в развитите страни, където големите предприятия имат възможността да инвестират големи суми и да развиват своето производство, посредством закупуването на нови машини и съоръжения. Именно факта, че спиралните нагреватели са сравнително нови като вид ги прави доста трудно откриваеми в границите на страната ни. (http://www.nagrevatel.eu)

Всеки спирален нагревател по поръчка, има някои отличителни характеристики, които ги правят драстично по- различни от останалите видове познати електро нагреватели. Спиралните нагреватели заедно с патронните нагреватели, към настоящия момент, са най- силно разпространяващите се нагреватели. (http://www.nagrevatel.eu)

РАЗНОВИДНОСТИ

Както вече упоменахме спирални нагреватели по поръчка притежават уникална, различаваща ги от останалите нагреватели вид и форма. Всъщност това са тръбни нагреватели, които обаче се изработват не в стандартните кръгли тръби, а в квадратни тръби. В 90% от случаите те биват стоманени профили (неръждаеми или хром- никелови). Най- популярните размери за тези нагреватели са 2ммХ2мм, 2,5ммХ2,5мм, 3ммХ3мм, 3,5ммХ3,5мм, 4ммХ4мм, 4,5ммХ4,5мм, 5ммХ5мм. Естествено това не означава, че това са всички видове профили, които биха могли да се използват. Фирмата ни предлага на своите клиенти всякакви вариации на тези размери поради специфичните изисквания на всяка една машина или съоръжение. Кантала вътре в тези профили е изпънат и добре изолиран от стените на нагревателя. (http://www.nagrevatel.eu)

ВЪЗМОЖНОСТИ

Мощността на тези спирални нагреватели по поръчка стандартно не е много висока, тъй като тяхната идея е да достигат бързо желаната температура. А не да достигат прекалено висока температура на нагряване. Стандартно тези нагреватели работят при 100W до 350W, но това отново не е пречка да бъдат произведени съобразно специфичните нужди на клиентите. Тези профили се свиват в спирална форма и се характеризират основно с вътрешен диаметър, външен диаметър и височина на нагревателния елемент, както и дължина на изводите. Изводите са добре изолирани с термо изолационна гъвкава обшивка, която може да бъде с избираема от клиента дължина.

Спирални нагреватели по поръчка, се прилагат върху цилиндрични машини, елементи или пластини. Там, където просто се нанизват на принципа на обикновен пръстен на ръката. Именно поради тази причина е изключително важно да бъде уточнен и спазен вътрешния диаметър на получения се при изработката спирален нагревател. (http://www.nagrevatel.eu)

За допълнителни въпроси и разяснения относно спирален нагревател по поръчка, можете да се свържете с нас. Както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти. Можете да ни намерите на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

патрон, патронен, патрони, патронни, нагревател, нагреватели, патронен нагревател, патронни нагреватели

Патронни нагреватели d=12.5mm L=250mm 500W

Кварцов нагревател по поръчка

Кварцови нагреватели d=18mm L=760mm 600W

Нагреватели за бидон

Нагревател за бидон d=956mm h=500mm 2000W

Вижте всички новини

Продукти

филмов нагревател, филмови нагреватели

ФИЛМОВ НАГРЕВАТЕЛ

термодвойка, термо двойка, термодвойки, термо двойки, тип J, тип K, тип E, тип T, тип N, тип Pt50, тип Pt80, тип Pt100, тип JPt100

ТЕРМОДВОЙКА

карбонов нагревател, карбонови нагреватели, въглероден нагревател, въглеродни нагреватели, нагревател, нагреватели, инфрачервен нагревател, карбонов инфрачервен нагревател, карбонови инфрачервени нагреватели, карбонови инфраред нагреватели

КАРБОНОВИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги