сухи керамични нагреватели, сух керамичен нагревател, керамичен патронен нагревател, керамични патронни нагреватели, патронен керамичен нагревател, керамични патронни нагреватели, въздушни керамични нагреватели, въздушен нагревател, въздушни нагреватели

СУХИ КЕРАМИЧНИ НАГРЕВАТЕЛИ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Сухи керамични нагреватели са кръгли нагреватели, които могат да бъдат изработени във керамични елементи. Те се наричат още керамичен патронен нагревател и се произвеждат с произволни за клиента диаметри и дължини. Познати са още като керамични въздушни нагреватели, поради това, че в малък керамичен елемент се събират изключително големи мощности. Поради това, този тип нагреватели, се нуждаят от специфично обдухване, за да не прегреят, а през тях минава обилно количество въздух.

Характерното за този тип нагревателни елементи е, както упоменахме, че те побират в себе си изключително голяма мощност на сравнително малка площ. Този тип сухи керамични нагреватели намират своето приложение на места. Там където се цели краткосрочно достигане на определени температурни равнища. Обикновено целевите за достигане температурни диапазони могат да бъдат и доста високи, но това не е проблем за всеки патронен керамичен нагревател.

ОСОБЕНОСТИ

Керамичните патронни нагреватели или сухи керамични нагреватели, са с много малки размери, като задължително са с кръгла форма. Диаметрите на керамичните елементи, в които се изработват, обикновено започват от керамичен елемент с диаметър d=14mm, а стандартно достигат до диаметър d=60mm. Разбира се, съществуват и изключения, които са рядко срещани, но не представлява проблем, те да бъдат изработени по специално задание на клиента. Всеки сух керамичен нагревател е със специфично захранване. То може да бъде, както на 230V, така и на 12V, 24V, 48V, 110V, 380V. Разбира се всичко това е строго индивидуално и не представлява проблем захранващото напрежение за бъде изцяло персонализирано по желание на клиента.

Важно, при заявката на този тип нагревател, клиента да подаде много детайлно задание. Това ще ни помогне, да можем да изработим възможно най- добрият модел сухи керамични нагреватели.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени сухи керамични нагреватели за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви сух керамичен нагревател, можете да научите на посочените в страницата ни www.nagrevatel.eu контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.