промишлени тръбни нагреватели, промишлен тръбен нагревател, електрически тръбни нагреватели, електрически тръбен нагревател, тръбни нагреватели, тръбен нагревател

Тръбни нагреватели

ХАРАКТЕРИСТИКА

Тръбни нагреватели по поръчка, са най- популярните нагреватели, намиращи приложение във всяка сфера на производството и промишлеността. Тръбни нагреватели, представляват нагревател в тръба, която може да бъде произведена от различен материал. Тръбните нагреватели могат да бъдат произведени от черна тръба, това са тръбни нагреватели в черна тръба. Също така тръбните нагреватели, могат да бъдат изработени от неръждаем материал, това са неръждаеми тръбни нагреватели.

Стоманените тръбни нагреватели могат да се определят като най- популярните тръбни нагреватели. Тръбен нагревател от стоманена тръба може да бъде изработен от тръба с различни свойства и характеристики. Най- популярните стоманени тръбни нагреватели са изработени от стомана SS304 и SS306. Също така много популярни стават стоманените тръбни нагреватели от стоманен материал вид SS316, които са популярни като жарени тръбни нагреватели. Това е така, поради факта, че този вид стоманен материал е допълнително закален (жаена тръба). Също така има стоманени материали с различни примеси, които спомагат на стоманените тръбни нагреватели да работят по- дълго време. Те, могат да бъдат по издръжливи при работа в киселини и основи, където другите видове материали и тръби не издържат особено дълго. Това в силна степен важи дори и за стандартните стоманени тръбни нагреватели.

ИЗПОЛЗВАНИ СУРОВИНИ

Друг вид материал използван за изработката на тръбен нагревател е мед. Това са медните тръбни нагреватели. Медния тръбен нагревател, в множеството случаи се използва за работа във водна среда. Медни нагреватели се използват в бойлери, водни радиатори и други подобни. Удобното при този вид тръбни нагреватели е, че лесно се поддават на деформация. Дори и при домашни условия, поради мекостта на меда и на медната тръба. Медните тръбни нагреватели не са подходящи за употреба във въздушна среда, както и при специфични условия и среди на работа.

РАЗНОВИДНОСТИ

Тръбните нагреватели могат да бъдат с различна дебелина на тръбата, независимо от вида на тръба. Могат да бъдат черен тръбен нагревател, неръждаем тръбен нагревател, стоманен тръбен нагревател или меден тръбен нагревател. Дебелината на тръбата стандартно варира от диаметър d=6мм до диаметър на тръбата от d=20мм, което не изключва и други дебелини на тръбата, съобразно нуждите на всеки отделен клиент.

НЕСТАНДАРТНИ РЕШЕНИЯ

Освен стандартна тръба с кръгло сечение, при изработката на тръбни нагреватели, може да се използва и тръба, тръби с квадратно и правоъгълно сечение. Това са най- често касетни нагреватели или касетно патронни нагреватели, при които краищата (захранването на нагревателя) излиза от едната му страна.

Тръбните нагреватели се изработват по задание на клиентите ни, във форма и вид, какъвто им е необходим за тяхното промишлено производство или друго приложение на тръбните нагреватели. Фирмата ни предлага пълна свобода откъм форма и вид на тръбните нагреватели. На практика, бихме могли да произведем абсолютно всичко за вас, стига да ни зададете конкретен модел и вид, съдържащ точните данни на тръбния нагревател, от който се нуждаете.

Тръбни нагреватели с Магнезиев Окис MgO

Фирмата ни е развила и разработила производството на тръбни нагреватели с магнезиев окис (MgO), което удължава периода на експлоатация на вашите тръбни нагреватели. Това се получава посредством пресоване на магнезиев окис като изолация на всеки произведен от нас тръбен нагревател.

Като производител на електрически тръбни нагреватели по поръчка, с толкова богат опит и култура в тази област, смело сме готови да застанем зад позицията, че няма проблем, в областта на производството на електрически нагреватели, който Ние не сме способни да разрешим за успешния бизнес на хилядите ни клиенти в страната и чужбина.

За допълнителни въпроси и разяснения относно патронните нагреватели, както и за отправяне на конкретно запитване за точно определен вид патронен нагревател, моля не се колебайте да се свържете с нашите експерти на посочените в страницата ни http://www.nagrevatel.eu контакти за връзка. Така ние ще можем да изработим желания от Вас нагревател по възможно най- добрия начин, удовлетворяващ вашите конкретни нужди.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.

Новини

Халогенен инфрачервен нагревател

Халогенен нагревател с 50% златен отражател

Патронен нагревател по поръчка

Патронни нагреватели d=10mm L=100mm 300W

Патронни Нагреватели

Патронен нагревател d=16mm L=100mm 300W

Вижте всички новини

Продукти

нагревател за фурна, нагреватели за фурни, тръбен нагревател за фурна, тръбни нагреватели за фурни, фурна, фурни, нагревател, нагреватели, тръбен нагревател за фурна, тръбни нагреватели за фурни, nagrevatel, nagrevateli, nagrewatel

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ФУРНИ

тефлон, тефлониране, тефлонов, тефлонови, нагревател, нагреватели, галваника, галванизация, нагревател за главанизация, нагреватели за галванизация, тефлонов нагревател, тефлонови нагреватели, тефлониран нагревател, тефлонирани нагреватели, нагревател за агресивна среда, нагреватели за агресивна среда, нагреватели за агресивни среди

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ГАЛВАНИЗАЦИЯ

индустриален нагревател, индустриални нагреватели, тръбен индустриален нагревател, тръбни индустриални нагреватели, индустриални патронни нагреватели, индустриален патронен нагревател

ИНДУСТРИАЛНИ НАГРЕВАТЕЛИ

Вижте всички нагреватели

Услуги

МЕХАНИЗЪМ И ИНСТРУМЕНТАРИУМ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА И ОЦЕНКА ОТ СТРАНА НА ГРАЖДАНИТЕ И БИЗНЕСА ОТНОСНО ДЕЙСТВИЯТА НА ИАОС, СВЪРЗАНИ С ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Гражданското участие в опазването на околната среда

Вижте всички услуги