нагревателен проводник, дренажен нагревател, дренажни нагреватели, нагревателен проводник, нагревателни проводници, нагревателен кабел, нагревателни кабели, нагревател за улук, нагреватели за улуци, нагревател, нагреватели

ДРЕНАЖЕН НАГРЕАТЕЛ (ДРЕНАЖЕН СИЛИКОНОВ НАГРЕВАТЕЛ)

ХАРАКТЕРИСТИКА

Фирма Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) изработва виско качествени дренажни нагреватели или дренажни силиконови нагреватели. Познати са още като нагревателен проводник и като нагревателен кабел. Произвеждаме дренажните си нагреватели по модел. Основно се произвеждат в две разновидности, видни от таблицата по- долу:

Продукт  Напрежение Мощност на линеен метър
дренажен нагревател (дренажен нагревателен проводник) 230 V 30W
дренажен нагревател (дренажен нагревателен проводник) 230V 50W

Освен посочените в таблицата разновидности на дрежанен нагревател, можем да произведем такъв, по задание на клиента. Произвеждат се, както на 230V, така и на 12V. Всички дренажни нагреватели се прекъсват на всеки 500мм от дължината им. Можем да произведем всеки дренажен нагревател по мощност, изискана от клиента. Тази разновидност на силиконови нагреватели могат да бъдат 10W на линее метър, 12W на линее метър, 15W на линее метър. Могат да бъдат 20W на линее метър, 25W на линее метър, 40W на линее метър. А също така, дренажни нагреватели могат да се произведат във всеки специфичен мащаб, зададен от клиента.

ОСОБЕНОСТИ

Този вид нагреватели визуално изключително много наподобяват стандартен електрически проводник (кабел), но разликата е, че дренажните нагреватели отделят топлина по цялата си дължина. Тези нагреватели са с унифицирана мощност, в две разновидности, съответно 30W и 50W, работещи при 230V. Дренажните силиконови нагреватели се изработват в избрана от клиента дължина, като мощността остава константна за линеен метър. Така например, ако изберете нагревателния проводник от 50W на 230V, поръчвайки 1 (един) линеен метър, то нагревателят Ви ще бъде 50W. В случай, че поръчате 1,50 метра, мощността ще бъде 1,5м х 50W = 75W, за съответния нагревател. Ако поръчате 2 (два) метра, съответно ще се получи дренажен нагревателен проводник от 100W на 230V. Аналогично е и при нагревателните проводници на 30W.

Този вид нагреватели се изработват като от единия край, не захранващият, нагревателните проводници или дренажните силиконови нагреватели се затварят със специална тапа, предназначена за тези нагреватели, която им гарантира пълна изолация от влага. Захранващите проводници могат да бъдат стандартни от асортимента, предлаган от Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu), като захранващите проводници се захващат посредством клема, заварка (със сребърен припой или точкова заварка), а също и посредством клеми, в зависимост от приложението и съответното съоръжение.

Дренажните нагревателни проводници (гъвкави нагреватели), най- често, се използват при алуминиеви дограми, за премахване на влагата в тях, а също така и в хранително вкусовата индустрия и по- конкретно при хладилни витрини и топли витрини.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени дренажни силиконови нагреватели (гъвкави нагревателни проводници) за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател за галванизация, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.