нагревател за асфалт, нагреватели за асфалт, нагревател за асфалто полагаща машина, нагреватели за асфалто полагащи машини, нагревател, нагреватели

НАГРЕВАТЕЛИ ЗА АСФАЛТ

ХАРАКТЕРИСТИКА

Нагревателите за асфалт са много специфичен вид нагреватели, които се използват, в множеството от случаите, за асфалто полагащи машини. Също така широко разпространени са в бетонните възли и на всички места, където е необходима висока термична обработка. Тя служи за работа с асфалт и аналитични на асфалта продукти.

ОСОБЕНОСТИ

Спецификата на този тип нагреватели е в техния вид и форма. В 90% от случаите, този вид нагреватели са тръбни нагреватели с права форма, „Г“- образна форма или „П“- образна форма. Тръбите, от които се изработват са сплескани от двете страни, придобиващи плоска повърхност, наподобяващо буквата „О“. Диаметъра на всички тези тръби е различен и е в зависимост от спецификата на всяка една от машините, за които нагревателите за асфалт се използват. Този тип нагреватели за асфалт, завършват със специфична, строго индивидуална. Това е така отново въз основа на машините, тапа, щуцер, които служат за монтажа на самите нагреватели. Захранващите им краища, в много от случаите биват проводници с дължина L=500mm, L=1000mm, L=1500mm и L=2000mm. Това отново зависи от машината, където нагревателите за асфалт се инсталират.

Тази дължина може да се регулира, в зависимост от конкретните нужди на всеки един клиент на Сираков С ЕООД (http://www.nagrevatel.eu) . Проводниците могат да бъдат високо температурно устойчиви проводници като фибростъклен проводник, силиконов проводник, миканитов проводник, а като допълнителна изолация и степен на защита за нагревателите за асфалт, проводниците могат да бъдат допълнително защитени с галванизирана стоманена изолация, която фирмата ни предлага.

РАЗНОВИДНОСТИ

Другите нагреватели за асфалт, които мога да бъдат произведени са стандартни тръбни нагреватели, „U“- образни, с допълнителна „L“- образна форма или „П“- образна форма, в зависимост отново от вида машина. Огъването тук се извършва посредством разкаляване на тръбния нагревател, на местата, на които ще се огъва, с цел максимално свиване на нагревателната тръба, плътно една до друга.

АЛТЕРНАТИВИ

В голяма част от случаите, двата вида нагреватели за асфалт биват взаимно заменими и няма проблем на мястото на единия вид да се използва и другия тип нагревател, тъй като общите им характеристики са напълно идентични. Тези нагреватели, стандартно, не са с голяма мощност, която варира, в зависимост от вида нагревател за асфалт от P=500W до P=1200W, като тези стойности са ориентировъчни и могат да бъдат променяни в процеса на изработка на нагревателите за асфалт.

Фирма Сираков С ЕООД изработва висококачествени нагреватели за асфалт и асфалтополагащи машини за нуждите на своите клиенти. Повече за необходимия Ви нагревател, можете да научите, свързвайки се с нас на посочените в страницата ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.

 

Можете да разгледате другите произвеждани от нас нагреватели. Също така можете да ни следите във Фейсбук страницата ни и в ЛинкедИн страницата ни.