нагревател, нагреватели, нагреватели за дентална медицина, нагревател за дентална медицина, дентални нагреватели

Греалки за стоматологија

Грејачот за забен техничар (грејач за стоматолози, за стоматолошки техничари) се многу специфични греалки понудени како изработка во Бугарија, само од фирма Сираков Со ДООЕЛ. За погодност на клиентите, нудиме изработка на комплетен производ, во секоја варијанта, гледано од кон сила на струјата и моќ на дадениот грејач, а исто така и во различни дијаметри и височини на дадениот грејач.

По својата природа грејачот за стоматологија, во 95% од случаите е инфрацрвен грејач, изработен од кварц цевка. За своите клиенти Сираков Со ЕООД користи само висококвалитетна кварц цевка. Нудиме кварцни цевки со различна дебелина на цевка, дебелина на ѕидот на секој вид цевка. Располагаме со огромна разновидност на дијаметри на серпентинните видови кварцни дръби, а исто така и со различна висина на дадените греалки. За целосна спектар на предложената спектар кварцни греалки за стоматолошка опрема (забен техничар), нудиме кварцни цевки во различни бои (транспарентни, замрсен, млечно бели и други). Исто така нудиме опција за изработка на овој тип греалки со речиси сите познати видови на рефлектори.

Фирма Сираков Со ЕООД изработува висококвалитетни грејачи за стоматологија (забен техничар) за потребите на своите клиенти. Повеќе за потребниот Ви грејач за стоматологија (забен техничар) можете да добиете сврзувајќи се со нас на наведените во страната ни (http://www.nagrevatel.eu) контакти.