нагревателно съоръжение, нагревателна касетка, нагревателни системи, нагревателни системи по поръчка, нагревателна система, нагревателна система по поръчка

Греење опрема

Фирма Сираков Со ДООЕЛ нуди целосно проектирање и изградба на грејни системи, наменети за задоволување на конкретните потреби на секој наш клиент. Нудиме консултации, сеопфатна цел, изложување на мислење, учество во донесувањето на повеќето рационално и добро решение за реализација на идеите ви, дизајн на квалификувани дизајнери (инженери и технолози) во областа на електротехниката. Исто така нудиме испорака на електроматериали, изградба на електротабла и други.